25 момичета се представиха в най-атрактивната си визия на Евгени Генчев при старта на втори сезон на "Ергенът". Дамите влязоха в имението в Бодрум, където ще прекарат следващите седмици в опит да спечелят сърцето и любовта му. 

КОИ СА ТЕ?

От екзотична танцьорка до продуктов мениджър, от макси модел до йога инструктор, от фармацевт до дама, загубила работата си, за да влезе в шоуто...

Цяла плеяда от красиви момичета представиха себе си накратко пред зрителите и Евгени. Дълги официални рокли, високи токчета, екстеншъни, филъри, мигли - това направи впечатление само в началото. Голям интерес всъщност предизвикаха момичетата с подаръците, които направиха на Евгени за първо впечатление, начина, по който представиха себе си и се заявиха пред конкуренцията. 

КАКВО ПОДАРИХА НА ЕВГЕНИ?

Един от най-атрактивните подаръци беше отливка ("обливка") на бюст. Пианистът я получи от Милица. Тя е секретарка и вярва, че "любовта е някъде там". 

Мони, която е екзотична танцьорка, провокира Евгени да покаже може ли самият той да танцува. "Така от кръстчето, нали?", попита я той смутено, след като изпълни желанието й. Нейното обещание пък беше да го научи да танцува. 

Кристина Пламенова, която представя България на конкурса "Мис Вселена" и работи в областта на правото, пожела Евгени да подпише споразумение за техните отношения. 

НЕ МИНА И БЕЗ КОНФЛИКТИ!

Още в първата вечер се създаде напрежение между Теодора и Мони за мястото, на което дамите седят. Дали това беше само инцидент или само начало на голяма вражда - ще проследим в следващите епизоди.

Макси моделът Пам Велидис пък беше наречена "дюнер". 

КАКВО Е РОЗОВА РОЗА И КОЙ Я ПОЛУЧИ?

Розовата роза я получава момичето, което е направило изключително впечатление на Ергенът. 

Първата такава получи Меган

Тя успя да впечатли Евгени с музикалния си вкус, усмивката и естественото поведение. Меган е продуктов мениджър и работи в Канада. На индивидуална среща двамата установиха, че имат много общо. Свързва ги животът в чужбина, трудности около него, живеенето на квартири, местенето на багаж и т.н. 

Меган е била отличничка в училище и от първи курс започва да ходи на студентски бригади в чужбина, за да спестява пари за обучението си. Гордее се с това, което е постигнала и счита позицията си в момента за престижна. Не харесва изкуствените жени с хирургични интервенции. За себе си признава, че не е от момичетата, които иска друг да им купува бижута. 

КОЕ МОМИЧЕ СИ ТРЪГНА?

След запознанството и първите няколко индивидуални срещи риалитито продължи с церемонията на розата. В нея всяко момиче, избрано да продължи, получава червена роза от Ергенът. 

Такава единствено не получи Паолина. Тя е преводач и според нея причината да си тръгне е, че просто не отговаря на критериите за жени, които харесва на Евгени. 

"Винаги първа. Първа си тръгвам" - поясни тя с оптимизъм. 

Целите епизоди на "Ергенът" гледайте на bTV Plus.