При влизането си в "Ергенът" 26-годишната Шермин подари на Алек Младенов хамса – амулет, който предпазва от лоша енергия.

„Има го във всеки еврейски дом. Предпазва от лоша енергия и лоши очи. Едното е за теб, а другото остава в мен. Сякаш ти предлагам брак“ – поясни с усмивка Шермин, тъй като амулетите бяха в две розови кутийки.

Снимка: bTV Media Group

„Сигурна съм, че ще събера много лоши очи. Всяка красива жена знае за какво говоря. Не е лесно, но аз знам как да се справям с такива ситуации“ – призна родената в Ловеч, но живееща в Тел Авив Шермин Метушева.

Снимка: bTV Media Group

„Шармантна е! Шармантна Шермин!“ – възкликна Алек пред камерата на риалитито.

Ето повече информация за самата дама.

Снимка: bTV Media Group

Шермин Метушева е родена в Ловеч, но от 10-годишна живее в Тел Авив, Израел. Работи като модел и се снима по целия свят. Обожава да пътува. Шермин живее живот, за който винаги е мечтала – блясък, високи сгради, скъпи коли, бижута… Води луксозен начин на живот и поддържа висок стандарт. Знае, че е атрактивна, но смята, че е много по-умна, отколкото външният ѝ вид предполага, и се бори с този закоравял стереотип.

Снимка: bTV Media Group

Смята, че сексапилът ѝ винаги е пораждал завист от страна на останалите жени. Шермин умее да флиртува – знае как да се държи със силния пол и не е от момичетата, които стоят в ъгъла – директно отива и „взима“ това, което иска. Няма мъж, който да не се обърне след Шермин – тя привлича погледите, дори да не ги търси.

Рядко остава без партньор, но връзките ѝ досега винаги са били краткотрайни, тъй като не успява да намери опора, грижа и състрадание. Когато е влюбена, Шермин се превръща в малко, усмихнато и закачливо момиченце, което мечтае за вечна и истинска любов.

Снимка: bTV Media Group

В работата си като модел Шермин обожава да рекламира булчински рокли, но мечтата ѝ е съвсем скоро да се види в своята собствена. В представите ѝ перфектният мъж е амбициозен, искрен и грижовен. Алек е точно неин тип и смята, че има какво да му покаже.

Целите епизоди можете да гледате на btvplus.bg