Когато става дума за любов, можем да говорим от мимолетни залитания до трайни връзки. Някои зодиакални знаци имат свои собствени причини да изберат секса за една нощ. Вижте кои са те и защо:

  • Това лято аптеката идва при теб
  • 5 (научно доказани) причини защо морето е полезно за здравето
  • С кои храни да горим по-бързо мазнини през лятото?
  • Цвети Пиронкова в топ форма по бански! Избра Българското Черноморие за лятната си почивка
  • 10 причини Витоша да е топ дестинация за лятото (СНИМКИ)
  • Защо джапанките са вредни за краката ви?
  • Как да предпазим телефона си от прегряване в жегите
  • Овен, Лъв и още 2 зодии се влюбват изключително лесно
  • Как да спим по-добре през горещите летни нощи
  • Лято на екс: Микаела от "Ергенът" за мъжа, който се е качвал през прозореца, за да я види

Везни

Единственият проблем за съществуването на Везните е тяхната нерешителна природа. И все пак, благодарение на своята знаеща природа и склонност към интроспекция, те добре осъзнават своите недостатъци. Може би това е причината толкова много Везни да избират уредени бракове и да оставят родителите си да изберат вместо тях. Те предпочитат еднодневните връзки пред трайните, защото не вярват на себе си, че ще изберат правилния човек.

 

Скорпион

Снимка: iStock

Мистериозните Скорпиони са силно заинтригувани от хората. Затова те предпочитат да не ограничават любовните си преживявания, като се придържат към един партньор. Причината, поради която този воден знак предпочита авантюрите за една нощ пред трайните връзки, е, че те живеят, за да експериментират със страстта и многобройните партньори. Рядко изпитват нужда да пуснат корени и да се установят наистина. Скорпионите имат странстващо сърце.

Стрелец

Снимка: iStock

Този огнен знак има мимолетни интереси и трудно се обвързва дългосрочно. Стрелците обичат да поддържат кратки романтични срещи, за да ограничат драмата в живота си. Те си спестяват малките разправии, които често се срещат в по-дългите връзки. Именно затова повечето Стрелци избират бързата романтична среща пред дългосрочните спътници.  

Водолея

Този интелигентен и свободолюбив знак често избира честите авантюри като начин на живот. Третият зодиакален знак на въздушната стихия обича да експериментира и пръв би поставил под въпрос моногамията и традициите. Водолеите са склонни да бъдат бунтари и много независими, като обикновено им е по-лесно да имат много „приятели“, отколкото да се обвържат само с един човек. Нещо повече, Водолеите вероятно са прочели много есета и книги, посветени на идеята за сексуална свобода. Очаквайте от тях да имат собствени възгледи за романтиката.