От 17 юни до 11 юли Венера ще се движи по емоционалните и любовни брегове на зодиакалния знак Рак.

На 17 юни Меркурий също влезе в знака Рак, което прави този момент интуитивен и благоприятен за всички, точно навреме за началото на лятото.

Тази планетарна комбинация ще ни подтикне да изразим своите най-дълбоки емоции и да търсим истинска връзка с хората около нас.

Периодът започва наистина емоционално, така че е добре да се снабдим с пакет носни кърпички и да си направим любовен микс от песни в Spotify в подготовка за 28-те дни, в които ще изпитаме море от емоции.

Венера в Рак изисква време, за да се довери на другите, но когато го направи, то е завинаги. В този период ще се фокусираме върху поддържането на взаимоотношенията и ще бъдем изключително сантиментални. Това разположение ще ни подтикне да се грижим за близките си и да бъдем готови да жертваме всичко за тях.

Снимка: Prince Lauder

Емоциите и настроенията ни ще се променят и с фазите на Луната, което ще ни накара да изпитаме разнообразие от чувства, всеки ден. Лунните вибрации ще ни влияят по начин, по който ще подчертава нашата емоционална чувствителност и интуиция.