Какво очаква в любовта всички зодии ппрез февруари?

  • Любовно съчетание според зодията: Стрелец
  • FIT LADY, епизод 4: Рецепта за Великденските пости - протеинов пудинг (ВИДЕО)
  • 10 места в Европа, които са перфектни за влюбени двойки (част 2)
  • Любов ли бе, да я опишеш
  • Любовно съчетание според зодията: Скорпион
  • Как да кажем "Обичам те" на всеки европейски език
  • Везни - любовни съчетания според зодията
  • Как да не приемаме партньора си за даденост?
  • Донка и Димитър – семейството, което живее и диша с виното
  • Обичайте приятелите си: Дори един разговор дневно понижава нивата на стрес

ОВЕН 

Несемейните имат възможност да осъзнаят дали техният партньор е неподходящият, но и да пропускат среща с подходящия от страх да не останат самотни.

Месецът не е подходящ за създаване на семейство. Компромисните дати за брак са 6 и 20 февруари (понеделник - ден на Луната), 21 и 28 (вторник - ден на Марс), 8 и 15 февруари (сряда - ден на Меркурий), 2 февруари (четвъртък - ден на Юпитер),  3 и 10 февруари (петък - ден на Венера), 12 и 19 февруари (неделя - ден на Слънцето). 

Снимка: iStock

ТЕЛЕЦ 

Несемейните може да срещнат любовта на живота си, но прибързаното решение за задълбочаване на отношенията е в тяхна вреда, ако любовта им се окаже брак по сметка у нас или зад граница. Няма да са щастливи и скоро след сватбения ден ще го осъзнаят.

Подходящи за сватба са 20 и 27 февруари (понеделник - ден на Луната), 7 и 14 февруари (вторник - ден на Марс), 1 февруари (сряда - ден на Меркурий), 9, 16, 23 февруари (четвъртък - ден на Юпитер), 10 февруари (петък - ден на Венера), 5 и 19 февруари (неделя - ден на Слънцето). 

БЛИЗНАЦИ 

Несемейните имат възможност да срещнат подходящ партньор, но дори и в годината на хармония не бива прибързано да създават семейство, особено ако не са сигурни, че са срещнали подходящия партньор, който няма да се окаже предател или използвач.

Подходящи за сключване на брак са 6, 13, 27 февруари (понеделник - ден на Луната), 28 февруари (вторник - ден на Марс), 8, 15, 22    февруари (сряда - ден на Меркурий), 9 февруари (четвъртък - ден на Юпитер),    17 и 24 февруари (петък - ден на Венера),  26 февруари (неделя - ден на Слънцето). 

Снимка: istockphoto.com

РАК 

Несемейните да са предпазливи при запознанства, особено ако са в командировка и се окажат в приятна компания на интелектуалци, които им допадат, но дали са подходящи брачни половинки, е друга тема. Не бива да бъдат и прекалено резервирани, за да не пропускат шанса си за среща с любовта на техния живот, както и да не дават веднага обещания за годеж или брак или да се отдават на прибързан секс с надеждата за задълбочаване на отношенията.

Подходящи за сключване на брак са 27 февруари (понеделник - ден на Луната), 7, 14, 21  февруари (вторник - ден на Марс), 8 февруари  (сряда - ден на Меркурий), 9, 16, 23 (четвъртък - ден на Юпитер), 3 и 17 февруари (петък - ден на Венера), 15, 12, 26 февруари (неделя - ден на Слънцето). 

ЛЪВ 

Несемейните може да срещнат нови интересни хора и да се влюбят до полуда, но е добре да са внимателни, за да избегнат разочарованията, особено при мечтан брак по сметка, само защото този, когото са си харесали, е демонстрирал богатство, което може да не е реално.

Подходящи за сватбен ден са 6, 13, 20 февруари (понеделник - ден на Луната), 7 февруари (вторник - ден на Марс), 8, 15, 22 (сряда - ден на Меркурий), 9, 16 февруари (четвъртък - ден на Юпитер),  17, 24 февруари  (петък - ден на Венера), 26 февруари  (неделя - ден на Слънцето). 

Снимка: iStock

ДЕВА 

Несемейните ще успеят с помощта на своята интуиция да преценят дали са с подходящия партньор и ако е така, да задълбочат отношенията си, но емоцията и тук пречи на реалната преценка. Да са внимателни и да не се обвързват в сериозни отношения заради нежеланието да се подчинят на шепота на своя верен приятел - вътрешния си глас, защото сами ще са виновни за страданията си.

Подходящите дати за сключване на брак са 6 февруари (понеделник - ден на Луната), 7, 21 (вторник - ден на Марс), 8, 15 февруари (сряда - ден на Меркурий), 16, 23 февруари (четвъртък - ден на Юпитер), 3, 24 февруари (петък - ден на Венера), 5, 12 февруари (неделя - ден на Слънцето). 

ВЕЗНИ 

Съветът към несемейните, особено ако имат познанство, което е ново, е да не бързат да се обвързват с годеж, защото не е изключено още преди края на месеца да се окажат разочаровани. Липсата на опознаване и преценка на характерите води до страдания.

Месецът не е добър за създаване на семейство, а компромисните  дати са 13, 20, 27 (понеделник - ден на Луната), 14 февруари (вторник - ден на Марс), 22 февруари (сряда - ден на Меркурий), 2 и 23 февруари (четвъртък - ден на Юпитер), 24  февруари (петък - ден на Венера ), 5 февруари (неделя - ден на Слънцето). 

Снимка: iStock

СКОРПИОН 

Несемейните да са умерени, тактични и прозорливи при създаване на връзка през февруари, за да не страдат след време. Не бързайте, омаяни от емоции, с обещание за бърз годеж и създаване на семейство, за да не се изненадате как неусетно любовта се е превърнала в измама, преминаваща в омраза.

Подходящи за сватбен ден са 13 февруари (понеделник - ден на Луната), 14 и 21 февруари (вторник - ден на Марс), 1 и 8 февруари (сряда - ден на Меркурий),  23 февруари (четвъртък - ден на Юпитер),    3 и 10 февруари (петък - ден на Венера), 12 и 19 февруари (неделя - ден на Слънцето). 

СТРЕЛЕЦ 

Несемейните или ще срещнат подходящ партньор, или ще обявят годежа си, но това може да се случи, ако се разделят с дългогодишната си интимна връзка, осъзнали, че няма да са щастливи заедно, но и раздялата няма да е лесна. Ако не го сторят, новата връзка ще се окаже невъзможна.   

Подходящи за сключване на брак са 13, 20, 27 февруари (понеделник - ден на Луната), 7, 21 февруари (вторник - ден на Марс), 22 февруари (сряда - ден на Меркурий), 2 и 9 (четвъртък - ден на Юпитер), 3 февруари (петък - ден на Венера), 12  февруари (неделя - ден на Слънцето). 

Снимка: iStock

КОЗИРОГ 

Несемейните, които търсят своята половинка, имат възможност да я срещнат, или поне така ще си мислят, но без гаранция за продължителна връзка.

Подходящите дни за сключване на брак са 6 и 13  февруари (понеделник - ден на Луната), 14 и 21 февруари (вторник - ден на Марс), 1 и 22 февруари (сряда - ден на Меркурий), 23 февруари (четвъртък - ден на Юпитер), 3 февруари (петък - ден на Венера), 12 и 19  февруари (неделя - ден на Слънцето). 

ВОДОЛЕЙ 

Предупреждавам несемейните, че решение за прибързан брак няма да им донесе щастие, дори и вече да им е омръзнала самотата или страдат заради скорошна раздяла и бързат да се утешат с ново партньорство. Само ако имате изпитана във времето връзка и ако любовта ви е силна и е споделена, обявете годежа си.

Подходящи за сватба са 6 февруари (понеделник - ден на Луната),    21 февруари (вторник - ден на Марс), 1 и 15 февруари (сряда - ден на Меркурий), 2 февруари (четвъртък - ден на Юпитер), 10, 17 февруари (петък - ден на Венера),  12, 19 февруари (неделя - ден на Слънцето). 

Снимка: iStock

РИБИ 

Несемейните може да се влюбят. Бъдете внимателни при запознанства заради неочакваностите и трудностите през месеца и се откажете от прибързаното обявяване на новата ви връзка, за да не се окаже неподходящата и не само да страдате, а и да сте обект на иронични подигравки. Опознайте се и не смесвайте силната емоция с чувствата.

Подходящи за създаване на семейство са 13 февруари (понеделник - ден на Луната), 28 февруари (вторник - ден на Марс), 8  февруари (сряда - ден на Меркурий),  2 февруари (четвъртък - ден на Юпитер), 3 февруари (петък - ден на Венера), 26 февруари (неделя - ден на Слънцето).