Какво очаква в любовта всички зодии ппрез февруари?

  • Любовно съчетание според зодията: Стрелец
  • FIT LADY, епизод 4: Рецепта за Великденските пости - протеинов пудинг (ВИДЕО)
  • Любовно късметче на деня: За песента, с която душата пее на Бог
  • Любовно късметче на деня: За най-естественото обезболяващо в живота
  • Любовно късметче на деня: За истинския път в живота
  • 10 места в Европа, които са перфектни за влюбени двойки (част 2)
  • Любов ли бе, да я опишеш
  • Любовно съчетание според зодията: Скорпион
  • Как да кажем "Обичам те" на всеки европейски език
  • Любовно късметче на деня: За истинския рай в живота

ОВЕН 

Несемейните имат възможност да осъзнаят дали техният партньор е неподходящият, но и да пропускат среща с подходящия от страх да не останат самотни.

Месецът не е подходящ за създаване на семейство. Компромисните дати за брак са 6 и 20 февруари (понеделник - ден на Луната), 21 и 28 (вторник - ден на Марс), 8 и 15 февруари (сряда - ден на Меркурий), 2 февруари (четвъртък - ден на Юпитер),  3 и 10 февруари (петък - ден на Венера), 12 и 19 февруари (неделя - ден на Слънцето). 

Снимка: iStock

ТЕЛЕЦ 

Несемейните може да срещнат любовта на живота си, но прибързаното решение за задълбочаване на отношенията е в тяхна вреда, ако любовта им се окаже брак по сметка у нас или зад граница. Няма да са щастливи и скоро след сватбения ден ще го осъзнаят.

Подходящи за сватба са 20 и 27 февруари (понеделник - ден на Луната), 7 и 14 февруари (вторник - ден на Марс), 1 февруари (сряда - ден на Меркурий), 9, 16, 23 февруари (четвъртък - ден на Юпитер), 10 февруари (петък - ден на Венера), 5 и 19 февруари (неделя - ден на Слънцето). 

БЛИЗНАЦИ 

Несемейните имат възможност да срещнат подходящ партньор, но дори и в годината на хармония не бива прибързано да създават семейство, особено ако не са сигурни, че са срещнали подходящия партньор, който няма да се окаже предател или използвач.

Подходящи за сключване на брак са 6, 13, 27 февруари (понеделник - ден на Луната), 28 февруари (вторник - ден на Марс), 8, 15, 22    февруари (сряда - ден на Меркурий), 9 февруари (четвъртък - ден на Юпитер),    17 и 24 февруари (петък - ден на Венера),  26 февруари (неделя - ден на Слънцето). 

Снимка: istockphoto.com

РАК 

Несемейните да са предпазливи при запознанства, особено ако са в командировка и се окажат в приятна компания на интелектуалци, които им допадат, но дали са подходящи брачни половинки, е друга тема. Не бива да бъдат и прекалено резервирани, за да не пропускат шанса си за среща с любовта на техния живот, както и да не дават веднага обещания за годеж или брак или да се отдават на прибързан секс с надеждата за задълбочаване на отношенията.

Подходящи за сключване на брак са 27 февруари (понеделник - ден на Луната), 7, 14, 21  февруари (вторник - ден на Марс), 8 февруари  (сряда - ден на Меркурий), 9, 16, 23 (четвъртък - ден на Юпитер), 3 и 17 февруари (петък - ден на Венера), 15, 12, 26 февруари (неделя - ден на Слънцето).