ОВЕН

Не пропускайте да се приберете навреме у дома, защото сте поканени на вечеря във ваши роднини. Не се мръщете, а отидете в добро настроение. След като се приберете се отдайте на интимни разговори и сексуални наслади с любимите си. 

ТЕЛЕЦ

В личните ви отношения има над какво да поработите. Създали сте предпоставка за скандал, който ще избухне неочаквано по време на вечеря. Ако не го потушите бързо, партньорът ви ще спи на дивана в хола и ще трябва да забравите за интимните мигове и сексуалните удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Познанствата ви в личен план са много, но голяма част тях ще ви донесат разочарования заради неумение да преценявате хората, които допускате до плановете си. Вечерта си останете у дома и се успокойте след напрегнатият ден.

РАК

Бъдете особено внимателни в отношенията с близките си и не съсипвайте хармонията в любовта, само защото сте уморени и заядливи! Ако сте уморени кажете това на партньора си. Няма да ви упрекне, ако отложите сексуалните мигове.

ЛЪВ

Не са изключени проблеми в личния ви живот. Нежеланието на партньорите ви да приемат вашите виждания ви действа подтискащо. Чувствате се нежелани и лишени от сексуални удоволствия, но вината е във вашето поведение.

ДЕВА

В личния живот не са изключени проблеми, заради липсата на хармония в отношенията ви. Депресирани сте от невъзможност да постигнете хармония в сексуалния си живот само защото сте решили, че не сте достатъчно чаровни и привлекателни.

ВЕЗНИ

Запознанствата преценявайте правилно, за да не се окажете хлътнали в чувства към неподходящ партньор, дори и ако не сте обвързани. Семейните да не мъстят на партньора си с изневяра и секс с непознати партньори.

СКОРПИОН

Склонни сте да вините партньора си за липсата на хармония в отношенията ви, но ваши остър език също допринася за това. Сексуалният ви живот изисква старание и от двете страни и взаимно разбиране за желанията ви в интимните мигове.

СТРЕЛЕЦ

Несемейните могат да постигнат много в личния си живот и да създадат стабилна интимна връзка, ако променят навика си да командват. Не бързайте да се отдавате на сексуални наслади преди да сте проверили чувствата си.

КОЗИРОГ

Разрешете проблемите, възникнали между вас и интимния ви партньор със спокоен тон. Превишили сте правата си и претенциите си и сега се чувствате отхвърлени и необичани. Не се надявайте на сексуални удоволствия, след като отлично знаете къде сте сгрешили.

ВОДОЛЕЙ

В личния ви живот не са изключени проблеми заради дадени от вас обещания, които няма как да изпълните бързо. Ваши роднини така ще ви ядосат, че сте готови да излезете и да нощувате при приятелки, отказвайки се от сексуалните удоволствия.

РИБИ

В личните ви отношения все още тлее неугаснала жарава, която може да подпали отново огъня на яростта у вашата половинка. Отдалечили сте от себе си любимите си хора и ако не стане чудо ще си стоите наказани без секс.