Какво вещаят звездите за деня, в който са родени Никол Кидман и Лайнъл Ричи.

ОВЕН

Ще привлечете вниманието на представителите на противоположния пол. Не бързайте да приемате поканата за обяд. Отложете романтичните срещи за вечерта. Не проявявайте емоция и не взимайте импулсивни решения за сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Днес ще осъзнаете, че сте се дистанцирали от любимите си хора, а това вреди на отношенията ви. Вечерта бъдете с тях. Сексуалният ви живот е нередовен, а това пречи на доброто ви самочувствие. Направете всичко възможно да не пропускате сексуалните мигове.

БЛИЗНАЦИ

След работа ви се иска да се отдадете на романтични срещи, но чувствате, че не сте уверени в силата на любовта си. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, ако сте готови за тях и особено ако имате до себе си партньор Рак или Скорпион.

РАК

Ако се влюбите в неподходящ партньор, грешката може да ви донесе страдания през целия живот. Трудно ще прекратите започналата днес връзка. Сексуалните ви отношения са подложени на изпитание заради съмнения, че сте изневерили.

ЛЪВ

Звездите отново предупреждават за възможни проблеми в личните отношения. Избегнете влошаване на семейните отношения. Не прекалявайте с претенциите към любимите си хора. Вечерта подгответе приятна романтична вечеря и се отдайте на желан и от двама ви секс.

ДЕВА

Прекаленото вглеждане в недостатъците на любимите ви не ви е от полза, защото няма идеални хора и ще се обречете на самота. Дори и в леглото сте склонни да критикувате едно или друго действие в най-интимния момент. Сексът няма да ви създаде наслада.

ВЕЗНИ

Жените да очакват семейни проблеми. Мъжете ще се радват на среща с подходящата половинка, ако все още не са семейни. Не бързайте да се влюбвате от първата среща. Не се опитвайте да преодолеете проблемите, като приласкаете любимите си хора в леглото, защото те нямат желание за секс.

СКОРПИОН

За жените съществува възможност за ново запознанство или за романтични приключения. Чарът ви покорява противоположния пол и може да се превърне в началото на изневяра. Склонни сте да се впускате в непрекъснати сексуални преживявания с различни партньори. Правете безопасен секс, ако не можете да се контролирате. 

СТРЕЛЕЦ

Отдалечили сте любимите си хора и страдате, защото се чувствате самотни. Време е да намерите отново пътя към сърцата им. Сексуалните ви отношения естествено са проблемни. Нямате желание за интимна близост заради нежеланието ви да се извините.

КОЗИРОГ

Очакват ви усложнения с любимите ви хора, които могат да доведат до пълен разрив на разклатените отношения заради изневяра от ваша страна. Ако сте семейни, сексът ще ви донесе наслада. Несемейните, които имат среща с нови партньори, да не избързват, ако не са уверени в чувствата си. 

ВОДОЛЕЙ

Жените да очакват романтично запознанство, което може да се превърне в сериозна връзка. Семейните мъже да не изневеряват. Вечерта ще изживеете приятни романтични мигове. Не се опитвайте да оправдаете закъснението си със заетост, защото ще се лишите от секс.

РИБИ

Очаквайте ново запознанство и романтично приключение. Хората, които силно ви привличат, се дистанцират заради силното ви желание да ги обсебвате. Докажете на интимната си половинка, че уважавате желанията й, ако искате да изживеете сексуални удоволствия.