Голямата австралийска актриса Никол Кидман даде интервю за австралийското издание на списание „Marie Claire“, в което говори подробно за живота със съпруга си Кийт Ърбън. В интервюто Кидман разкри, че има много прост начин да разбере, че му е дошла в повече, само като погледне историята му в Гугъл.

Никол припомни, че освен кучето, Кийт е единственият мъж в дома им. Те са родители на две дъщери и понякога това женско присъствия му идва в повече. В такива ситуации Кийт започва да разглежда коли в интернет.

Никол Кидман призна, че самата тя не се интересува от коли и ѝ е все едно дали се вози в скъпа или евтина и потрошена кола. За съпруга ѝ това е важно, а и ѝ помага да разбере, че трябва да го остави за известно време насаме.

Снимка: Getty Images

В други случаи, когато семейството му дойде в повече, Кийт се затваря в дрешника с китарата си и свири там на спокойствие.

Точно в този момент обаче двамата си липсват, защото кънтри музикантът наскоро беше водещ на Наградите за кънтри музика в Нашвил и сега трябва да остане две седмици под карантина, преди да се върне при семейството си.

Снимка: Getty Images

Самата Никол Кидман не стои със скръстени ръце. Тя продуцира и участва в сериала „The Undoing“, който е почти готов и ще можем да го гледаме към края на тази година. Скоро пък започва работа по сериала „Nine Perfect Strangers“, в който също играе главната роля и продуцира.

Единственото, за което ѝ е тъжно е, че не може да води дъщеря си със себе си, както обича да прави по принцип.