Никол Кидман сподели сладка снимка със сестра си, която става на 50 години. На кадъра е и чаровната племенница на актрисата - Лучия. Антония Кидман празнува своя юбилей и макар в момента двете сестри да не са заедно, Никол написа много мили думи по повода. 

"На моята сестра, толкова те обичам. Честит рожден ден, прекрасна. Нямам търпение да ви видя отново и да ви обсипя в целувки и любов“.

Племенницата на актрисата - Лусия, има твърдото желание да следва стъпките на талантливата си леля. В момента тя учи журналистика, но обмисля и актьорска кариера. Никол Кидман има много близка близка връзка с дъщерята на сестра си. Антония Кидман също започва кариерата си като журналист в шоуто на Channel Nine Today, след което се мести в Нюкасъл, за да бъде репортер в NBN.

И макар двете сестри да са доста близки, физически те нямат особени прилики. Никол е с много светъл тен на кожата, лунички и руса коса, докато сестра й е матова брюнетка. Формата на очите им, които приличат на тънък бадем обаче, издава връзката им.

Лусия е едно от шестте деца на сестрата на Никол Кидман. Тя има 4 деца от първия си съпруг, покойния Ангъс Хоули, и две от настоящия - Крейг Маран.

Наскоро Никол Кидман сподели рядка снимка с дъщеря си. След като имаше затруднения със забременяването, тя пази двете си биологични дъщери далеч от погледите на фенове и папараци. Рядко споделя техни снимки и обикновено лицата им са скрити. 12-ият рожден ден на Съндей Роуз обаче разчувства холивудската актриса и тя сподели мил кадър, на който прегръща дъщеря си.