Никол Кидман е вероятно най-успешната австралийска актриса и дори на 53 години остава изключително привлекателна. Тя има успешна кариера, получи признанието на публиката и критиците, заслужи си четири номинации за наградата „Оскар“ и спечели една от статуетките. Актрисата може да се похвали и в личния си живот, майка е на 4 деца и има щастлив брак с кънтри изпълнителя Кийт Ърбън. Никол има съвсем малко неща, за които съжалява в живота си и едно от тях е отношението ѝ към собствената ѝ коса.

В началото на кариерата си Никол Кидман изгря с прекрасни руси къдрици, които по-голямата част от феновете ѝ вече не помнят.

 

Снимка: Getty Images

С напредването на кариерата ѝ в Холивуд, австралийката започна да изглажда къдриците и през по-голямата част от времето я виждахме с права коса. Това обаче е дало своя отпечатък и е изтощило косата на актрисата.

 

Снимка: Getty Images

Имам едно съжаление“, сподели тя в интервю за вестник „Sunday Morning Herald“. „Ще ми се да не бях съсипала косата си с постоянно изправяне.

В социалните мрежи Никол Кидман сподели снимки, на които се вижда, че отново е с къдрава коса. Решението ѝ да се върне към старата си визия се хареса много на почитателите ѝ:

Другото нещо, за което Никол съжалява е, че не е била по-внимателна със слънцето. Тя разкри, че е имала рак на кожата и вече много внимава да е защитена от пряката слънчева светлина: „Имах рак на кожата и се радвам, че съм все още тук. Искам да споделя с повече хора какво ми се случи и как да се предпазят.