ОВЕН 

Работа: Появилите се неочаквано допълнителни трудности пречат да възстановите добрите отношения на вашето работно място и да се справите с проблемите, които създадохте сами. И все пак си направете труда да опитате, може вратите към изясняване на отношенията да са оставени отворени и да е необходим единствено откровен разговор. Рутината е водеща, но за да не изоставате в развитието си и да осъществявате  плановете си, не пропускайте да се обогатявате с нови знания. Не се ядосвайте на чужди грешки.

Здраве: През ноември здравето ви е нестабилно, защото за е зависимо от психическото ви състояние. Направете профилактика, хранете се правилно, особено 4-7 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: През ноември трудностите властват и във вашия личен  живот. Не се изкушавайте от флиртове, за да мъстите на половинката си, защото може да се окажете в развод, без да се усетите. А и няма лошо да се организирате по-рано за празниците, най-малкото защото ще ви излезе по-евтино. 

ТЕЛЕЦ 

Работа: Не пропускайте възможността да планирате нови проекти, особено ако може да  ги завършите до края на годината. Приключете с изостаналите задачи,  за да сте сигурни, че успехът ще е с вас, а в края на този и през следващия месец ще се справите напълно с изоставането. Не отказвайте задгранични пътувания и среща с чуждестранни партньори, а ако се налага, подпишете и договорите.

Здраве: Грижете се добре за здравето си, за да не се окажете в пълен срив отново и отново заради нежеланието ви да си почивате или заради стремежа ви да постигнете невъзможното, особено в дните 7-9 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Неочаквани промени, които ви изнервят в личния живот, продължително пътуване и предложение за работа зад граница с цел материалната ви стабилизация може да окажат негативно влияние на семейните ви отношения. По-добре преодолейте кризата и съхранете брака си, ако е стабилен.

БЛИЗНАЦИ 

Работа: Бъдете отговорни и предпазливи най-вече в критиката, която отправяте. Заради вашите прибързани изказвания, действия и най-вече заради проява на разсеяност и разнопосочност може да провалите плановете си и да нарушите създадената хармония в отношенията. Не се притеснявайте, ако плановете ви се осъществяват по-бавно.

Здраве: Бъдете внимателни в дните 9-12 ноември, когато Луната е във вашия знак, за да не си създадете проблеми със здравето, което може да наложи болнично лечение. Преумората ви вреди. Податливи сте на алергии от некачествена храна.

Любов: Споделете вечерите с вашите близки, а през почивните дни, ако имате възможност, пътувайте. Ако имате възрастни родители, не забравяйте грижите си за тях, дори и да ви ядосват с претенциите си и проявата на неразбиране към вашата заетост.

Снимка: iStock

 

РАК 

Работа: Трудностите ще ви изнервят, въпреки че са преодолими, ако планирате времето си във ваша полза и не се товарите с нови задачи или задължения на вашите колеги, които сте съжалили. Време е да се заемете с изостаналите задачи, които все отлагате. Анализирайте постиженията си, недостатъците си, обогатете се с нови знания, ако се налага, сменете работата си. Отдалечете    хората, които ви вредят и блокират професионалния ви път, но без да влагате агресия.

Здраве: През ноември не бива да се затваряте в дома си, дори и ако сте зиморничави и се страхувате да не настинете. Разходката на чист въздух, дори и само в края на седмицата, ще ви зареди със здраве и ще ви освободи от собствените ви страхове. Внимавайте в периода 12-14 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: През ноември семейните, дори и новобрачните ще се радват на спокойни, хармонични дни, ако не забравят да се пазят от интригите на завистливи и недобронамерени хора. Дори и при анализ на страничната намеса може да не откриете причината и да си страдате, докато ви разделят. 

ЛЪВ 

Работа: Може да приемате допълнителна работа, защото ще я отхвърлите, без да усетите умора. Бъдете недоверчиви към предложенията за доходоносни инвестиции и обещанията на ваши приятели и бивши колеги за бърза печалба, които удобно са забравили, че преди време са ви предали. Ако ви предложат повишение на работното място, преценете дали сте готови за по-големите отговорности и дали новата позиция отговаря на вашия ценз, знания и умения.

Здраве: За да сте  в добро здраве избягвайте преумората и ненужното натоварване с физическа работа и с чужди проблеми, които преживявате, особено ако не можете да помогнете. Бъдете внимателни в периода 14-17 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните да подготвят дори и кратко пътуване с брачната си половинка и по възможност с децата си, за да съхранят добрите си отношения. Не бива да проявявате щедрост към ваши роднини и да ги каните с вас на почивка през новогодишните празници, защото ще бликне завист и ще направят опит да провалят брака ви.