18 април е 108-ият ден в годината според григорианския календар и 109-и през високосна.

ОВЕН

В личния ви живот липсва хармония, защото сте забравили, че любовта изисква и отдаденост, и романтични мигове. Сексът ви действа добре. Не го пропускайте, ако оправите отношенията си.

ТЕЛЕЦ

У дома запазете спокойствие, дори и ако се прибирате ядосани. Постарайте се да създадете приятна интимна обстановка и се усамотете с любимия си. Вечерта очаквайте да ви изненадат с предложение за интимна среща и сексуални изживявания. Пазете се от изневери.

БЛИЗНАЦИ

Не са изключени проблеми в личните отношения, породени от разногласия с половинката ви. Ако имате намерение да се отдадете на сексуални удоволствия, ще се окажете разочаровани от студенината на интимния си партньор.

РАК

Разправиите в семейството ви са породени от нежеланието ви да приемете мнението на близките си и неотстъпчивостта ви. Сексът ще ви се отрази добре, ако не е със случаен партньор - само защото не искате да се чувствате самотни.

ЛЪВ

Не си уговаряйте романтични срещи, ако се налага изясняване на отношенията с интимните ви половинки. Сексът в този ден може и да не ви достави очакваната наслада.

ДЕВА

Контролирайте емоциите си. Споделените чувства ви зареждат с оптимизъм. Любовният ви живот трябва да бъде обогатен с повече приятни романтични мигове и активен секс.

ВЕЗНИ

Не допускайте проблеми в личният си живот. Вечерта бъдете с любимите си хора. Сексуалните изживявания ще ви заредят със сили и добро настроение.

СКОРПИОН

След работа се приберете у дома и отдайте дължимото внимание на брачния си партньор или се срещнете с любимите си хора. Не пропускайте сексуалните удоволствия, които ще ви заредят с нови сили.

СТРЕЛЕЦ

В отношенията си с близките ви цари хармония. На несемейните съдбата поднася шанс за романтично запознанство, но нека не бързат със сексуалните удоволствия, докато не се опознаят добре.

КОЗИРОГ

Личният ви живот е затруднен заради изневяра от ваша страна. Опитайте се да изясните отношенията с интимния си партньор. Откажете се от намеренията си за интимни мигове и сексуални удоволствия, ако сте наранили любимия си.

ВОДОЛЕЙ

Вечерта организирайте романтична среща, която ще ви възвърне доброто настроение. Постарайте се да сте мили с любимия си. Не пропускайте интимните мигове. Сексът ви трябва да е безопасен.

РИБИ

Възможни са разправии в семейството заради нежеланието ви да приемете мнението на близките си и неотстъпчивостта ви. Контролирайте емоциите си и не се впускайте в сексуални удоволствия, само защото някой ви е привлякъл с чар.