.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Мандала танц пробужда женската енергия и сбъдва желания

| преди 3 години
танц
Снимка: iStock
Всяка жена трябва максимално ясно и чисто да формулира в съзнанието си едно свое искане

Мандала танцът се изпълнява като жените са облечени с дълги поли или рокли. Тези дрехи са символ на женствеността. В миналото жените са извършвали този танц в храм, като са се събирали на големи групи. Мандала от един от най-женствените танци и зарежда телата с енергия.

Освен с дълга рокля, трябва и да се събуете боси. Важно е да имате пряк контакт със земята. Така може по-добре да почувствате енергията, която тече в недрата ви, и която ще се влее във вас самите.

Цветни мандали - манията, която замени гоблените и плеткитеХоби за възрастни - хит на лято 2015

Мандала означава кръг. Когато жените се събират в кръг и са на големи групи, завихрят много повече енергия и самият танц има много по-голямо въздействие.

Понякога танцът започва с енергийно зареждане на бижутата, които жените носят. Жените се събират, седнали в кръг, с допрени стъпала. В кръга, който оформят стъпалата им, се поставят всички техни ценности. Енергията, която се завихря на подобни летни събирания, зарежда самите украшения и след това те носят сила и хармония на притежателките си.

танц
Снимка: iStock

В началото леко свийте крака в коленете и ги разтворете на ширината на раменете. Ръцете се поставят в ниската част на корема, с допрени палец и показалец, така че между пръстите да се образува женски символ. Счита се, че това е центърът на жената. Тялото се върти по посока на часовниковата стрелка, с плавни движения в ханша. Движението става все по-отривисто и описващо по-широка дъга. След това ръцете също се завъртат около ханша, накрая се вдигат над главата. По така се задвижва енергията около всички чакри на тялото. Танцът завършва отново с ръце, поставени на женския център.

Мандала танцът не е само движение. Той е самовглъбяване. По време на танца всяка жена трябва максимално ясно и чисто да формулира в съзнанието си едно свое желание, което искрено иска да се сбъдне. Трябва да сме честни пред себе си обаче до край.

Променете само тези 2 фрази и животът ви ще стане по-добърВключете се в новото ни виртуално събитие във Facebook – Да променим живота си към по-добро само за 1 месец

В мандала танца участват само жени. Присъствието на мъже е силно нежелателно. Това буквално е едно приятно тайнство, което променя психиката и настроението към по-добро и градивно.

Ключови думи:Танц, Промяна, Мандала
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?