.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Закони срещу секса, които ще променят представите ви за това какво се случва по света

| преди 2 години
секс полиция
Снимка: iStock

В много страни по света секса все още се счита за табу или има крайни разбирания за това какво представлява той всъщност и как променя хората. Ето някои законови рамки, свързани с човешката интимност, които са поставени в различни държави. Да, и ние бяхме изненадани!

В Гуам има специална професия – хора, които отнемат девствеността срещу пари. С това се занимават група мъже от 7 човека, които непрестанно обикалят. Причината е, че има забрана момичетата да се омъжват девствени.

В Хонг Конг на съпругата е разрешено да убие мъжа си с голи ръце, ако й е изневерил. На любовницата пък може да отпъсти по какъвто начин си измисли. Смърт включително.

В Индонезия режат главите на хората, които мастурбират.  

Секс животни - в Минесота е забранен сексът с жива риба, а в страни от Близкия изток е забранено да правиш секс с агне и след това да изядеш месото му.

В Дубай е забранено да се прави секс, ако двойката няма брачни отношения. Парадоксалното е, че ако има изнасилване, се счита, че и двамата са нарушили закона по тази причина.

В определени части на Индия, мъжът може да предложи на човека, на когото дължи пари, да прави секс с жена му, вместо да му върне заема.

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?