.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Връзките от разстояние могат да бъдат романтични, доказва тази двойка

Евгений Милов | преди 36 седмици
Instagram/Dipkiss Travels
Снимка: Instagram/Dipkiss Travels
Далечните разстояния не могат да разделят силните чувства между влюбените, вижте чаровните снимки от цял свят

Далечните разстояния са предизвикателство за отношенията дори на най-стабилните двойки. За влюбените е трудно да пътуват часове наред до любимия - но какво да кажем, ако са разделени на хиляди километри?

Такъв е случаят на Роб от САЩ и Джоли Шипър от Филипините, които се запознават в Себу през 2010 г. Двамата се сприятеляват и поддържат приятелски отношения във Фейсбук, които прерастват в романс.

Така двамата решават да се срещнат отново три години по-късно, като започват връзка на разстояние от близо 13 000 километра.

Двамата обожават да пътуват по света, така че решават да се срещат по средата на разстоянието, което ги дели, за да бъдат заедно - независимо дали става въпрос за град или пустиня.

Роб и Джоди дори си измислят специална романтична поза, в която се целуват, докато се снимат из различните дестинации. Така Роб предлага на Джоли да се оженят в Москва през юни 2017 г., а тя казва "Да!".

Сега двойката споделя своите очарователни снимки от пътуванията си, за да вдъхнови и останалите влюбени с връзки на разстояние. "Винаги следвайте сърцето си, независимо от разстоянието", заявява Джоли.

Какво бельо носят вашите половинки - мъжете?