Продължава от Как да изглеждаме по-добре голи. Част 1

Небрежна прическа

Небрежно оформената коса на вълни или пък кок, който той може да развали само с едно дръпване на шнолата, е най-доброто решение, което можете да вземете преди да се хвърлите под чаршафите. Не му мислете много – в леглото излишните стилизанти за коса и помпозните прически за специални случаи нямат никакво значение.

Погрижете се за… космите там долу

След всички приготовления за голямата вечер, ще изпаднете в меко казано конфузна ситуация, ако забравите да обезкосмите зоната там долу. Всяка от нас разбира деликатността на този въпрос, така че няма нужда от повече пояснения.

Перфектното осветление

Триковете за разкрасяване по-горе винаги вършат работа. Ако и това не ни е достатъчно – тогава прибягваме до наличното – осветлението. За да изглеждат линиите на тялото по-меки и ви е по-слаба, изгасете всички флуоресцентни лампи. Ако разполагате с достатъчно свещи, тогава загасете всички лампи и оставете естествената светлина от ароматизиращите и блещукащи „осветители” да създадат още по-романтична атмосфера.

Ограничете храната и напитките преди събитието

Никоя жена не желае коремът й да изглежда подут, а едновременно с това да изпитва дискомфорт в стомаха. А, това най-често се случва, когато прекалим с храната и напитките. Е, сигурни сме, че точно в този важен момент искате коремчето ви да изглежда плоско. Не е нужно да спазвате диети, а няколко часа преди събитието да ограничите консумацията.

Малки аксесоарчета

Това, че ще бъдете гола не означава, че не можете да сложите аксесоари. В никакъв случай обаче, не прекалявайте с броя и размерите – всичко трябва да е максимално изчистено. Можете да сложите секси обеци, които той ще свали с удоволствие, или пък колие, което няма опасност да бъде скъсано.