.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Двойки с дълга връзка споделят колко често правят секс

LadyZone | преди 1 година
секс
Снимка: iStock

Колко често трябва да правите секс, ако имате дълга връзка? Отговорът на този въпрос зависи от това какви нужди има двойката. Някои хора са със силно изявена сексуалност, при други тя заспива, особено когато те са заедно от дълго време и/или се появят децата.

И макар при някои двойки сексът напълно да изчезва, други се грижат, за да го съхранят. Често се случва някои двойки да престанали да правят секс за известно време, а след това да започнат отново, при това по-често, отколкот, когато са били млади.  

Ето какво коментират относно сексуалния си живот двойки, които са от дълго време заедно:

Имаме брак от 25 г., от 26 сме заедно, имаме деца на 17 и на 13 години. Преди децата да навършат 10 години, изискваха много внимание. Сега сексът ни е много по-добър, отколкото, когато бяхме млади. Познаваме се и всеки от нас знае къде и как да докосне другия, за да му достави удоволствие.

Жена ми просто няма време за мен. Имаме дете и тя живее единствено за него. Тя винаги се извинява с него, а аз вече се изморих да й се натискам за секс.

Единственото време, в което правихме по-малко секс, беше веднага след раждането.

Заедно сме от 15 години. Сексът е в изобилие. Всъщност сме правили секс всеки ден тази седмица.

Женени сме от 12 години. Правим секс 4 пъти годишно.

От 28 години зеадно И всичко е чудесно, и все още продължаваме да експериментираме в секса.

Оженихме се, когато аз бях на 19, а той на 21. Заедно сме от 15 години. Мисля, че го обичам повече отколкото в първия ден, когато се срещнахме. Сексът е страхотен. Вярваме си.

Женени сме от 20 години. Първата година сексът беше супер активен. После се роди първото ни дете. През изминалите 19 години сигурно сме правили секс общо 3 пъти. Когато тя навърши 41 нещо се промени. Всяка вечер тя е инициатор на секса, облича се различно, предизвиква ме, опитваме нови неща. 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?