.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

7-те златни желания, които мъжете искат да сбъдваме по-често в спалнята

LadyZone.bg | преди 4 години
2110840055.jpg
Снимка: Pinterest.com
Сексът не би трябвало да бъде табу, за това се обърнахме към достоверна група господа, които отговориха откровено (и анонимно) на въпроса: „Какво бихте искали да правите по-често със своята половинка в спалнята по време на любовната игра?”

Излиза, че мъжете биха искали да...

...оставяме по-често светлината включена. Ами, да! Защо все на тъмно?! (реторичен въпрос) От една страна полутъмната атмосфера изостря сетивата, но от друга на светло можем да блазним очите си и тези на нашия партньор.

...да правим тройки. Независимо дали сме от скоро време със своя партньор или от дълги години, препоръчително е тръпката да се поддържа по един или друг начин. Това, че мъжът ви желае да правите тройка, не означава, че не ви обича или предпочита друга жена. Не. Истината е, че желанието му е заедно да изживеете ново преживяване.

...да изричаме името му по време на секс игрите. Вместо първосигналното "О, Господи!" или фаталното име на друг мъж – може наистина да се постараем и направим това удоволствие на своята половинка, произнасяйки неговото име докато той старателно се старае да ни задоволи.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?