Ако в изброените по-долу 13 причини откриете поне 3, които да свържете със своята половинка, то няма какво толкова да му мислите - той е човекът.

1.    Той ви обича истински, а и вие него.  Чувствата са осъзнати и напълно споделени.

2.    Времето прекарано без него ти се струва като дълъг и мъчителен период.

3.    Обичате да заспивате и да се събуждате един до друг.

4.    Гушкате се до припадък. Особено сутрин, когато и двамата още не сте си измили зъбите обичате да се милвате и да проявявате нежност един към друг.

5.    Половинката ви прави най-невероятния секс на света. Никога не можете да устоите на свалките му (които познавате до болка, но все пак не можете да не се размекнете).

6.    Всяка сутрин ви буди с кафе и закуска. Е, това няма как да не признаете, че е един от най-милите жестове, които един мъж прави за половинката си.

7.    Той прави вечеря, когато закъснявате след работа. От входната врата ви посреща аромат на уют и домашно приготвена храна.

8.    Докато пазарувате или се срещате с приятелки, любимият е почистил и е пуснал пералня. Какво по-хубаво от това да се приберете вкъщи и да осъзнаете, че нямате домакинска работа за вършене?

9.    И двамата обичате да правите малки жестове един за друг – подаръчета, цветя, изненадки.

10.    Нямате тайни един от друг. Той знае всичко за твоя живот, както и ти за неговия.

11.    Той познава твоите родители, а ти – неговите. Ако е така, то нещата между вас наистина са сериозни.

12.    Правите съвместни планове за бъдещето. В представата на всеки от двамата поотделно другият присъства като неразривна част от живота.

13.    Пазарувайки в магазина той купува нова четка за зъби за себе си. Купува и още една, която е предназначена за теб.

А какви са вашите причини да обичате половинката си,  да продължавате да бъдете все така влюбени и неразделни?