Замисляли ли сте се, че често търсим под камък мляко и забравяме кравата, която всеки ден ни храни. Така е и с дългогодишните връзки – много често забравяме, че най-хубавите неща всъщност са най-малките и най-лесните стъпки. А и разнообразяването на сексуалния живот не означава само нови пози или сексиграчки, нали?

1.Представете си живота без любимия/ата

Никога не приемайте своя партньор за даденост, защото животът без него най-вероятно би ви изглеждал безмислен. Представете си какво бихте правили без любимия или любимата? Не можете? Точно това имахме предвид.

5 от най-нелепите съвети за намиране на любовта>>

2.Прочетете препоръчан любовен роман
В книгите винаги можем да открием достатъчно мъдрост, която да приложим в реалния живот. В любовните романи няма да откриете научни или исторически факти, които да обогатят общата ви култура, но със сигурност ще намерите романтични идеи, които да реализирате с половинката.
 

3.Омъжете се/оженете се за голямата си любов
Връзката ви продължава от цяла вечност и май е време за нещо ново. Пробвайте с брака – ако сте издържали достатъчно дълго като двойка, то обвързването за цял живот не трябва да ви плаши, а по-скоро да вкара пикантни нотки в отношенията помежду ви.

 

Готови ли сте за брак?>>

4.Пробвайте с лютив сос
Не обичате какъвто и да е лютив сос? Време е да пробвате различни сосове с различни ястия. Така както подправяте тях, така и животът ви с половинката ще придобие нови вкусове и измерения.
 

5.Масажът винаги е добра идея
Никой не отказва релаксиращ масаж след дълъг и изтощителен ден на работа. Ако той е направен от половинката – още по-добре!

5 тантра практики за по-добър секс>>

6.Излизайте на срещи

Дори и да живеете заедно, никога не отнемайте удоволствието от срещите, само защото „така или иначе ще се видите у дома”. Тези срещи не са толкова интересни като първите, но помагат за запазване на страстта във връзката.

7.Имайте поне едно общо хоби
За да сте стигнали до дългогодишна връзка сигурно всеки един от двамата уважава интересите и хобитата на другия. Това е чудесно, както и д го погледнем. Но когато правите нещата заедно, те винаги се получават по-добре, нали? Намерете време да пътувате заедно, например.

Кои зодиакални знаци са най-верни в любовта>>

8.Имайте собствен живот
Дългите връзки понякога наистина се изчерпват – вече знаете всичко един за друг. Затова винаги е добра идея да имате свой собствен живот, своя най-добра приятелка, колеги, който да излизате на партите и т.н. Така всеки от двамата ще има какво ново да разказва на другия.
 

9.Смейте се от сърце
Гледайте комедии, четете вицове, смейте се на готиното куче, което минава покрай вас в парка. Смехът винаги укрепва връзката.

4 съвета, които можем да научим от най-сексуалните маймуни>>

10.Оценявайте качествата на партньора си

Никога не забравяйте, че вашата половинка има своите недостатъци, но и много ценни качества. Намирайте време всеки ден да й показвате, че разбирате кои са тези ценни качества и ги оценявате.