След 4 последователни зимни издания, събрали повече от 300 участници, зимният ски и сноуборд многобой "Чепелареада" ще направи своят летен дебют в събота 7 юни на връх Мечи чал, Чепеларе.

"Лятна Чепелареада" е планинско събитие за тичане/ходене или колоездене по кратък маршрут със забавни изпитания, които го правят интересно до самия край, като стрелба с фунийки, забиване на пирони, цепене на дърва, скачане с чували, пиене на енергизираща напитка. Това е състезание за любители, но в същото време предизвикателство и за професионалисти, заради изпитанията.

Новото е, че ще можете да се включите в надпреварата "Мама, татко и аз", която ще се проведе с олекотени изпитания и по по-кратък маршрут. Отборът в тази дисциплина се състои от поне един възрастен и едно дете, като може да включва и конфигурации като "баба, дядо и аз", "мама, леля и аз", "чичо, татко и аз" , "вуйчо, вуйна и аз" и техните производни.

Внимание: За участниците в дисциплина "Мама, Татко и Аз" подкатегория Слинг/Раници (деца под 3 години) ще скача само родителя, който няма да носи дете на гръб/гърди. Целта така или иначе е, семейството групово да финишира :)

За участниците в Лятна Чепелареада 2014 ще има преференциални възможности за настаняване в Чепеларе и Пампорово. В неделя, 8 юни Чепелареадци ще могат да се насладят на трасетата на Велопарк "Пампорово", възползвайки се от 10% намаление на дневната лифт карта или билет. Повече информация за състезанието и настаняване: 

www.summer.chepelareada.com 

Записване до 5 юни 2014 тук >>