.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Пиърсинг в косата? Защо не!

| преди 3 години
пиърсинг
Снимка: iStock
След боксьорските плитки и канекалон е ред да сложим на кичурите обеци

От началото на тази година момичетата с дълги коси избираха плитките като прическа както за ежедневието си, така и за специални случаи. И по-конкретно - залагаха на две основни обърнати плитки, които се наричат още боксьорски плитки. С тази визията жената придобива леко бунтарско излъчване. В същото време дългата коса е прибрана и не пречи на погледа.

В разгара на лятото тенденцията с плитките продължава, но и се развива. Става дума за т. нар. плажните плитки, които често се предпочитат за отпуската и ваканцията край морето. Те се изработват от изкуствена коса за плитки - канекалон. Това е 100% синтетичен материал, който се поддържа много лесни. Канекалонът не задържа вода, което улеснява миенето и сушенето на косата. За да запазят плитките добрия си вид през цялото време, е добре след измиване с мек шампоан за ежедневна грижа за косата да се нанасят специални серуми за изкуствен материал или кристали за коса.

плитки
Снимка: Mагама

Черешката на тортата обаче е пиърсингът в косата. В плитките или просто в добре оформени кичури се поставят обеци, под формата на халки и се закопчават. Тези метални акценти правят прическата екзотична и интересна. Халките може да се сложат като леки акценти, когато са малко на брой. Или да ги комбинирате тематично, като добавите към тях и друга метална фигурка - слънце, луна, птица, цвете и т.н. 

плитки
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?