.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Футуристичните обувки на дизайнера Масая Хашимото

д-р Вергиния Николова | преди 2 години
2110871291.jpg
Обувки с гумена подметка, които се увиват около краката

Неудобството на масово произвежданите обувки е проблем, който италианският производител на обувки Vibram решава чрез новите леки Furoshiki обувки, създадени от японския дизайнер Масая Хашимото. Кръстени са на кърпа за опаковане на подарък и транспортиране на стоки, използвана в Япония, която е подходяща за различна форма подарък и се използва повторно. Подметката е от мека и еластична гума, която продължава в нишки. Те нямат връзки и вместо това се увиват около крака. Закрепват се с две малки велкро лепенки на петата. Vibram ги определят като първата по рода си "опакована подметка". Те са подходящи за домашна употреба и за града. Новото е в нестандартното оразмеряване на обувките Furoshiki (в 5 размера), които могат да се адаптират към всяка форма и размер на крака. 

2110871298.jpg

Тези нови обувки се предлагат в пет цвята. Vibram гледа да се развива в това Furoshiki направление след успеха на направените с пет пръста обувки, като целта е създаване на по-стабилна подметка, версия за спорт. Цената е 99 евро в момента на разположение онлайн и в Европа.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какво бельо носят вашите половинки - мъжете?