.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Личната история на Цветана Манева

LadyZone.bg | преди 6 години
Цветана Манева
... както и на Галин Стоев и Яна Борисова

Една от най-обичаните български актриси Цветана Манева, която участва в новия драматичен сериал „Фамилията” разкри, че е близка приятелка с режисьора Галин Стоев и с драматурга Яна Борисова.

Как Цветана е решила да стане актриса, как е преодоляла страха си от светкавицата на фотоапарата, за да се превърне в една от най-сниманите и обичани български актриси? Любопитни са и подробностите за приятелството й с Галин Стоев - двамата се срещат за първи път преди повече от 10 години, когато режисьорът я кани да участва в скандалното представление „Монолози за вагината”.

Самият Галин Стоев ще сподели спомените си за детската театрална студия на Катя Папазова във Варна - там се е чувствал като у дома. Пред екипа на „непознатиТЕ” той ще разкаже защо напуска България и кога се завръща в родината, кое го кара отново да покани Цветана Манева за главна роля в най-новия си спектакъл, както и за филма „За хората и магьосниците”, където участват още Атанас Атанасов, Стефан Вълдобрев, Вежен Велчовски и Радена Вълканова.

Всичко това ще е част от филма на журналиста Георги Тошев, режисьора Явор Веселинов и оператора Росен Даскалов. Те надникват зад кулисите на спектакъла „Хората от Оз” в Театър 199, за да разкаже много лични истории. Пред камерата на bTV Цветана Манева, Яна Борисова и Галин Стоев ще разкажат какви деца са били и как са се запознали.

„Този филм ми е особено скъп, защото е много личен. В него наблюдавам как минава един отрязък от живота на трима много талантливи българи. Как тяхното желание да правят смислени неща във време на пълен разпад на обществото и ценностите ги центрира, дава им посока, изпълва със смисъл живота им. Този филм е документ как се случва едно приятелство, през какво преминава, как продължава, независимо от обстоятелствата. От разделите и срещите. От различията.”, казва авторът на филма Георги Тошев.

Всички тези разкрития гледайте в "непознатиТе" тази неделя от 12:30 часа по bTV.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?