.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Тери Хатчър напуска „съпругите”

| преди 8 години
Тери Хатчър напуска „съпругите”
Любителите на сериала „Отчаяни съпруги” ще могат да гледат филма, такъв какъвто го познават, до края на 8 сезон. Снимка: Getty Images / Guliver Photos
Любителите на сериала „Отчаяни съпруги” ще могат да гледат филма, такъв какъвто го познават, до края на 8 сезон

Любителите на сериала „Отчаяни съпруги” ще могат да гледат филма, такъв какъвто го познават до края на 8 сезон. След това любимата ни героиня Сюзан Майер (в ролята Тери Хатчър) напуска сериала, за да се снима в друг, разкриват британски източници.

Актрисата игра ролята на един от главните персонажи в сериала – Сюзан Майер, през всичките 7 сезона, още от самото му начало спрез 2004 година. Според слуховете обаче, Хатчър заявила на продуцентите от ABC, че следващият сезон ще й бъде последният, тъй като иска да се снима в нов сериал.

"Тери вече е дала своето предизвестие на продуцентите и прави активни подготовки, за да продължи напред. В момента тя се подготвя за нов ситком и иска да се съсредоточи върху него, веднага щом приключи работата си в „Отчаяни съпруги”, съобщи източник, близък до Хатчър.

Освен това се появиха и слухове, че колежката на Тери - Фелисити Хъфман, която играе ролята на Линет Скаво, също планира да напусне сериала след края на 8-ми сезон.

Според британският източник, от ABC все още не са обявили програмата си, защото не е ясно бъдещето на сериала. Става ясно, че някои хора от екипа са доста разочаровани от постъпката на Тери, защото смятат, че тя изоставя сериала, който съживи кариерата й.

„”Отчаяни съпруги” не може да продължи да съществува без Тери и Фелисити, защото те са ни нужни, за да генерират рейтинг. Тери твърди, че си е прекарала страхотно в сериала, но смята, че е време да продължи с проект, върху който има по-голям контрол", завърши източникът.
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Статии за четене или видео за гледане?