.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Двойка номади обикаля цяла Америка с любопитното им куче

Даяна Петкова | преди 2 години
номади
Снимка: Instagram/@thiswildidea
Малко са домашните любимци, обиколили всичките 50 щата

Малко са кучетата, които могат да се похвалят, че са обиколили Щатите със своите стопани. Хрътката Мади обаче в продължение на години пътешества с Терон Хъмфри и неговата половинка, като фотографът от Атланта документира пътешествията им, докато обикалят всичките 50 щата.

По време на пътешествието си двойката се запознава с редица хора, които се превръщат в техни близки приятели, защото споделят сходни ценности и мислене.

Преди години Хъмфри публикува книгата "Maddie on Things", която се превръща в хит, защото разказва за качеството на хрътката да балансира върху различни предмети. "Иска ми се като се върна във времето, да се спомня как изглеждаха колата и любимецът ми преди 30 години", пише Терон в книгата си.

Очаквайте тази есен нова фотокнига от Хъмфри, наречена "Maddie Lounging on Things". А дотогава разгледайте някои от най-впечатляващите мигове от приключението им в следващите снимки:

Момичето, което напусна работа, за да обиколи света с кучето сиИталианката решава да последва мечта на живота си, надявайки се да бъде пример и за другите жени

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?