9 май е 129-ият ден в годината според григорианския календар и 130-и през високосна година.

ОВЕН

Родените в трета декада да не се опитват да налагат мнението си у дома, за да не си спечелят поредната разправия. Кризата в отношенията с интимната половинка е временна. Не пропускайте успокояващите ви сексуални мигове.

ТЕЛЕЦ

В личния живот не е добре да взимате спонтанни решения. Ако сте по-свободомислещи и не ревнувате без причина имате шанс да разрешите проблемите си. Не се отдавайте на сексуални наслади с ваши колеги, защото ще се наложи да напуснете работа и то неочаквано.

БЛИЗНАЦИ

Липсата на свободно време и преумората вредят на интимните ви отношения. Сексът ви носи наслада, но не и ако е насила изпросен или не е желан и от двама ви.

РАК

В личните си отношения сте постигнали поредния връх. Не се опитвайте да наложите начина си на живот. Заради неувереност в чувствата си сте нестабилни в интимните отношения. Сексът не ви доставя очакваното удоволствие.

ЛЪВ

Влюбени сте, но не сте сигурни, че отговарят на чувствата ви. Не се вживявайте в несъществуващи лични драми. Няма как да се надявате на хармония в сексуалните отношения, ако сте ревниви и сте прекалили с въпросите.

ДЕВА

Нищо чудно да се увлечете в нова романтична връзка. Ако сте семейни рискувате да развалите отношенията с брачната си половинка. Не ви съветвам да изневерявате заради обзелото ви желание за сексуален контакт с партньори, които неочаквано са ви впечатлили.

ВЕЗНИ

Разговорите с интимната или брачна половинка са успешни, особено ако сте съгрешили предишните дни и се налага да изгладите отношенията си. Не се изкушавайте да пийнете чашка –две, уиски или друг концентрат, защото придобитата смелост от алкохола може да провали сексуалните ви удоволствия.

СКОРПИОН

Не взимайте спонтанни решения, свързани с любимите ви хора. Бъдете предпазливи и ще разрешите всички проблеми с лекота. Семейният живот ви изнервя, ако сте сключили прибързано брак. Днес сте готови да се отдадете на секс със случайни партньори.

СТРЕЛЕЦ

Настъпила е катастрофа в отношенията с близките ви. Причината е поредната изневяра от ваша страна. Не губете вяра, че отношенията ви ще се оправят, но пък със сигурност ще се лишите от сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Намерете време вечерта да се видите с приятели, които отдавна ви предлагат среща. Заведете любимите си хора и им създайте приятни емоции. Не е изключено да се влюбите и да се отдадете прибързано на сексуални удоволствия. По-добре бъдете внимателни.

ВОДОЛЕЙ

Заемете се на всяка цена със стабилизиране на семейните отношения. Не допускайте поредното отдалечаване. Сексът с любимите хора ще ви се отрази добре и ще ви разтовари от напрежението, с което сте се заредили през деня.

РИБИ

Ако не сте семейни и сте намерили подходящата половинка, днес е идеален ден за създаване на семейство или за обявяване на годеж. Вечерта се отдайте на заслужени и приятни интимни мигове и сексуални удоволствия.