Великден е не само заради празниците, които отбелязва църковният календар, а денят е още по-велик за модния блогър Звезделина Цолова и фотографа Калоян Христов. Двамата имат годишнина – взаимната им любов днес навършва 10 години.

Звезделина или по-позната в Instagram с профила Mint Stories публикува снимки заедно със своя любим Калоян.

„Преди 10 години се запознахме в игра. Преди 10 години мигновено заживяхме заедно“, пише тя в публикацията си.

„Видяхме много, преживяхме всичко, уводът свърши, а интересната част тепърва започва...“, добавя тя. Звезделина Цолова изразява своето нетърпение към всичко онова, което предстои на двамата влюбени.

Двойката празнува Великденските празници в Кефалония, Гърция. Четворен празник за влюбените – Звезделина и Калоян.

През изминалата година Звезделина и Калоян се запознават с дядо Джордж, докато са в Гърция на същия остров. Той отдава къщата си за нощувки и така двойката се сприятелява с дядото и семейството му. Тази година, по време на Великденските празници, Звезделина и Калоян празнуват именно с гръцкото семейство на същия остров.

Звезделина публикува кратък клип на своята история в Instagram как всички се забавляват и се наслаждават на слънчевото време.

„Велик ден, който остава тук за спомен, защото няма значение къде празнуваш, на какъв език, с каква музика и храна, когато хората са хора – всичко се случва естествено, без напъване, суматоха, организиране“, пише Звезделина на своя снимка от Великден.

„Гърците тук на острова празнуват експресивно, шумно, вкусно, без еднакви прибори и точен брой столове, но с отворени обятия. Правят си домашно ципуро“, разказва тя в публикацията си.