Присъедини се към хилядите играчи онлайн

Избери как да изглежда твоя супермодел и я напътствай през бляскавия свят на модата! Напълно безплатен и лесен за игра, в света на Lady Popular има всичко: мини-игри, молове, домашни любимци, гаджета и дуели! 

Ти избираш как да изглеждаш

Това е повече от игра за мода - в Lady Popular можеш да промениш изцяло своята лейди по всяко време! Тен, коса, грим, дрехи и аксесоари - всичко, което би могла да си представиш е възможно, а нови стилни актуализации се добавят всяка седмица! 

Създай свой начин на живот

Предпочиташ да живееш в бунгало на плажа или в центъра на града? Избери и украси апартамента си по свой вкус! Живей стилно в Lady Popular! 

Намери перфектния приятел

В Lady Popular твоето момиче е идеалният избор - и момчетата ще го забележат! Забавлявай се, като избереш и персонализираш гаджето си! А кой знае, може би ще направите Годежно Парти заедно!

Ти решаваш как да изглеждат домашните ти любимци

Твоите пухкави приятели също могат да са модерни в Lady Popular! Вземи домашни любимци и съчетай техния външен вид с твоя. Kотенца, кученца, загадъчни животни - в Lady Popular има много начини ти и твоите домашни любимци да се забавлявате! 

Играй на http://ladyzone.ladypopular.bg