.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Яна Маринова учи танци на пилон

LadyZone.bg | преди 5 години
яна маринова
Новата й роля е като танцьорка в стриптийзбар

Актрисата от „Стъклен дом” и „Фамилията” посещава редовно уроци по танци на пилон вече четвърти месец. Освен, че Яна Маринова поддържа прекрасно хармоничното си тяло с натоварващите всички мускулни групи упражнения, по-конкретният повод е, че тя ще участва в нов филм. Лентата се казва „Живи легенди” на Ники Илиев. Там Яна играе малка роля, но за сметка на това доста предизвикателна и изискваща специална подготовка – танцьорка в стриптийзбар. След като актрисата е посетила точно 32 пъти школата по танци на пилон, казва:

„Чувстваш се невероятно женствена и секси след всяка тренировка. За малкото месеци, в които се занимавам с танци на пилон, чувствам, че тялото ми е станало по-хармонично, защото се напрягат всички мускулни групи”.

пилон

Яна е категорична, че ще продължава да се занимава с танците, защото е открила изключителна тръпка в тях. Наскоро правили първите снимки за филма в стриптийз клуб и целият снимачен екип бил във възторг от Яна, след като тя демонстрирала какво е научила през тези 4 месеца.

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?