.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Дани Колева - за интериора и екстериора в "Дом и градина”

LadyZone.bg | преди 6 години
дани колева
Всяка събота от 21:00 часа любителите на естетиката ще научават най-новите тенденции в архитектурата и озеленяването

От 7 септември водещата Дани Колева ще представя интересни идеи за интериора и екстериора в новото предаване „Дом и градина”. Всяка събота от 21:00 часа любителите на естетиката ще научават най-новите тенденции в архитектурата на жилищните пространства и зелените площи, но ще получават и добри съвети за реновиране на стари вещи и декорация.

Любими публични личности ще посрещат екипа на „Дом и градина” в домовете си, за да направят зрителите на bTV Lady съпричастни към вкуса си за обзавеждане и стила на личното си пространство. Специалисти в областта на ландшафта, архитектурата, дизайна, приложници, инженери, декоратори и флористи ще покажат на практика как да се погрижим за комфорта, баланса, артистизма и забавлението във всяко помещение и ситуация с минимални усилия и средства.

Продуцент на предаването „Дом и градина” е bTV, а изпълнителен продуцент –„Супернова медия”.

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?