.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Зарадвайте децата за 1 юни с вълшебството на цирка в спектакъла "A SIMPLE SPACE"

LadyZone | преди 12 седмици
A SIMPLE SPACE
Фестивалът ONE DANCE WEEK пуска в продажба специален семеен билет

Зарадвайте децата с вълшебството на цирка. Гледайте заедно висша акробатика от далечна Австралия. Без илюзии, костюми или предпазни въжета. Със спиращи дъха каскади и забавно настроение. Не пропускайте главозамайващото преживяване A SIMPLE SPACE. 

Семейният билет важи за спектакъла на 19 октомври 2019 г. от 11 ч. в Дом на културата „Борис Христов“ - Пловдив. От него могат да се възползват тричленни, четиричленни и петчленни семейства. Всички семейни билети важат за Зона 2, която се намира на сцената. Спектакълът е подходящ за деца над 7-годишна възраст.

Седемте дръзки акробати от GRAVITY & OTHER MYTHS обичат да поддържат нещата семпли. Кой се нуждае от специални ефекти, обезопасителни въжета, блестящи костюми или дори обувки, когато има на кого да се опре? Буквално. 

A SIMPLE SPACE

Предизвиквайки се един друг в поразителен унисон, акробатите умело превръщат телата си във въже за скачане, човешки трамплин и какво ли още не,  докато изпълняват “на чисто” едни от най-сложните циркови трикове. Зрителите, разположени само на сантиметри от случващото се на оголената сцена, ще могат да усетят отблизо топлината на телата и да чуят всеки дъх на талантливите артисти. 

“Цирк дю Солей с юмруци от желязо“, пише за зрелищното представление "ExpressUK".

Придружени с перкусии на живо, акробатите ще прелитат свободно над публиката и ще предизвикат законите на физиката. Приглушеното осветление също се управлява от самите изпълнители, а усиленото им дишане се превръща в част от саундтрака на спектакъла и константно напомня, че случващото се на сцената е съвсем на истина. 

Основана през 2009 г. в Южна Австралия, GRAVITY & OTHER MYTHS създава ангажиращи произведения в сферата на акробатичното изкуство, като акцентира върху “честния” подход към изпълнението. Как? Като се отдалечава от традиционните циркови и театрални модели и работи към сливането им с акробатичния физически театър. 

A SIMPLE SPACE
Снимка: Steve Ullathorn

Спектакълът A SIMPLE SPACE се превръща в международна сензация и обира овациите на публиката и критиката вече в 14 различни държави на 6 континента и е сред най-зрелищните събития в програмата на ONE DANCE WEEK 2019.

Семейният билет ще може да бъде закупен само на 1 юни чрез форма, която ще бъде достъпна през Facebook страницата на ONE DANCE WEEK, както и на официалния сайт на фестивала.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?