.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Танцувай с мен... освободи се!

LadyZone.bg | преди 1 година
2111118175.jpg
По повод предстоящия 5-ти сезон през септември 2016, Flava House дават повод за размисъл през летните месеци. Заедно с NRG Creative Boutique и B2Y се засне имиджово видео с цел да покаже, че в стрийт танците няма правила, стереотипи и ограничения.

През последните няколко години Flava House ни помага да разчупим духа си с танци и хубава музика. Ако не знаете за какво говорим, имайте предвид, че Flava House – Street Dance & Culture Laboratory е културно пространство в София, което олицетворява храм на хип-хоп културата у нас.

Залата е създадена през 2013 г. от организаторите на международния стрийт фестивал JAM ON IT – Сдружение Sleepwalking и единствената й мисия е да развива и разпространява органична хип-хоп култура.

Там никой не се интересува как изглеждат другите, от къде идват и колко дълго ще останат. Всичко е въпрос на преживяване. Водени от силното си чувство за ритъм, основателите на концептуалното пространство са застъпници на себеизразяването, свободата и силата на музиката.

Грижата на професионалните танцьори, предадена и визуално в клипа, е буквално и преносно да съблекат целия товар от плещите си, за да може в края на деня да останем само ти, аз и танца в една собствена вселена.

Екипът, който стои зад рeaлизацията са хора, които бяха водени от единствената идея – "да захраним зрителите с изкуство". Сред тях са продукционния екип на B2Y, Гергана Батанова (грим), Сергей Йорданов (стайлинг), Петър Драганов (фотограф), Иван Шопов COOH BALKANSKY (музика&микс), Яница Станкева (танцьор) и др.  


Приятно гледане и загрявайте за септември, защото Flava House знаят, че танцът е във вас и вие сте в него!

 

Ключови думи:Танци, Зала, Flava House
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?