Не сме забравили за играта с любимата ви песен от репертоара на Лили Иванова. Затова днес публикуваме двата най-интересни и оригинални коментара, които избрахме да участват в жребия за голямата награда, който ще изтеглим на 3 септември:

Йорданка Пармакова
: И трите песни са бисери.Но аз си напявам най-често "Детелини". Обичам да се любувам на природата. Да търся и аз сред многобройните детелини тази,която има вълшебните четири листенца. И намирам моята детелина. Затова тази песен е като вечнозелените приказки от детството-колкото и пъти да я слушам,виждам в нея себе си и това не ми омръзва. А през зимата притварям очи и отново виждам поляна със свежи детелини. Там съм била ,а следващото лято отново ще отида.За да намеря "примамливите четири листа". И се чувствам щастлива. Това ми дава песента "Детелини" на Лили Иванова.В ечнозелена хармония. И радост, че имам очи за красотата и уши за песента.

kanartikin: Труден избор,но се спирам на "Ветрове". Всичко тече ,всичко се променя. Животът е постоянен път ,път към неизвестното, който ни отдалечава от нещо любимо или вече безразлично. "Ветрове" е красив разказ за неспиращото време, най-силното оръжие на безсмъртната душа да докаже, че смисълът да се живее е в това да се търси!Въпроси с неизречени отговори, които те карат сам да потърсиш отговора,който ти е нужен.


Продължавайте да коментирате, защото играта ни не е приключила. Днес отново сме избрали 3 незабравими песни на Лили Иванова. Измежду тях вие трябва да изберете една и да напишете в коментарите защо тя ви харесва най-много. Двата най-интересни коментара ще изберем ние, а техните автори ще участват в жребия за голямата награда, който ще изтеглим на 3 септември. А голямата награда е... биографичната книга на Лили Иванова със заглавие "Истината" с автограф от голямата българска певица.

Повече информация за предстоящия концерт на Лили Иванова в зала "Армеец", както и информация от книгата и видеоклипове може да видите тук.

Ето я и днешната селекция от три песни. Изберете една от тях и коментирайте защо ви харесва:

Хризантеми

Счупена чаша

Една любов