Понякога артистите идват точно преди изпълнението си и си тръгват непосредствено след това. А друг път може да се окаже, че любимият ти китарист (например) си денси точно до теб, докато гледаш някое от другите имена на главната сцена (например - Tricky на Park Live преди няколко години). В случая с Elevation се оглеждайте за Cypress Hill, които иначе ще закриват феста на 24 (неделя), но са изявили желание да проследят първия ден.

Легендата Rev Run от Run D.M.C заедно с  DJ Ruckus, пристигат ден преди участието си на откриващото парти на 22. юни, а канадците Walk Off the Earth пожелаха среща с всички фенове на място на 24. юни в 14.30 ч, два часа преди да се качат на сцената на Elevation. Всички желаещи да се видят с тях могат да се оглеждат в уречения час и в близост до Главната сцена на фестивала за приятелската среща.

За първата си среща с българската публика Грами носителката Ерика Баду идва с най-многоброен екип, който пристигна по различно време с пет отделни полета.

Иначе сцените вече са покрити и готови да посрещнат звездните предизвикателства от впечатляващия списък на фестивала. Всички барове, места за хранене, зоните за изкуства, игри и забавления, както и детския кът, трескаво се подготвят за официалното отваряне на вратите на 22. юни.

На територията на фестивала ще има и обособено място, в което на разположение на посетителите ще има контакти, в които могат да зареждат мобилните си устройства.

Екипът на Elevation препоръчва багажът ви да е лек и компактен, а обувките удобни и подходящи за терен с неравности. 

Освен това организаторите молят всички фенове да вземат под внимание факта, че достъпът до фестивала и къмпинга ще изисква 10 минути ходене пеш от спирката на автобус №30 (който ще е с подсилен график и денонощен) и 15 минути от паркинга.

За радост на феновете прогнозата за 22. и 23. юни е за сухо и топло време. На 24. в часовете преди обяд ще се разхладим с кратки превалявания.

ELEVATION 2012, 22. - 24. юни, военна авиобаза Доброславци.