.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Хората се смаляват до 13 см в "Малък голям живот"

Евгений Милов | преди 23 седмици
Малък голям живот
Снимка: Малък голям живот
Гледайте трейлър с български субтитри на филма с Мат Деймън и Кристен Уиг

"Малък голям живот" сътворява илюзорен свят, в който норвежки учен намира решение за пренаселването на Земята, като смалява хората до 13 сантиметра. Наред с това предлага план, според който цялото човечество да премине от голям в малък размер през следващите 200 години. 

Скоро след сензационното откритие, хората осъзнават и колко по-голяма стойност имат парите им в един умален свят. Водени от обещанието за по-добър живот, обикновеният човек Пол Сафранек (Мат Деймън) и съпругата му Одри (Кристен Уиг) решават да загърбят стресиращия си живот в Омаха и да се смалят, за да заживеят в обществото на малките хора. Решение, което ще повлече след себе си редица променящи живота събития. 

Режисьор на "Малък голям живот" е Александър Пейн, който е и съсценарист на филма за едно с Джим Тайлър. Лентата освен Мат Деймън и Кристен Уиг включва звездното участие на Кристоф Валц, Джейсън Судейкис и Хонг Чау.

"Малък голям живот" излиза в кината на 12 януари, а дотогава гледайте трейлър с български субтитри в следващото видео:

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?