.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

50-годишните жени са прекалено стари за любов, заяви 50-годишен френски писател

Евгений Милов | преди 35 седмици
Instagram/@moixyann
Снимка: Instagram/@moixyann
"Предпочитам телата на по-младите жени, това е всичко. Точка", отсича Ян Моа

Френският писател Ян Моа беше остро критикуван заради думите си, че е "неспособен" да бъде привлечен от жени над 50-годишна възраст, въпреки че самият той е 50-годишен.

Автор на 10 романа и носител на престижната литературна награда "Гонкур" във Франция, писателят заяви още, че жените на възраст над 50 години просто били "невидими" за него.

„Нека не преувеличаваме. Това не е възможно… твърде, твърде стари са. Предпочитам телата на по-младите жени, това е всичко. Точка", отсича 50-годишният писател пред френското списание "Мари Клер".

"Тялото на 25-годишна жена е необикновено. Тялото на жена на 50-годишна възраст изобщо не е необикновено", казва Ян Моа, който предпочита да се среща с азиатски жени, особено с корейки, китайки и японки.

"Човек не носи отговорност за вкусовете си", оправдава разбиранията си писателят. Как ги намирате?

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Имахте ли романтични нощи през лятото?