.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

5 техники, отключващи силата на шестото чувство

LadyZone.bg | преди 4 години
2110844182.jpg
Казват, че във всеки един от нас се крие сила, която позволява да виждаме отвъд видимото и да усещаме отвъд познатите за нас чувства. Поради една или друга причина, тази сила е непозната за повечето от нас, защото никой не ни е научил да я разпознаваме, да я развиваме и да й се доверяваме

Когато стане въпрос за подобни "висши" способности сме склонни да мислим, че те са предназначени за определени избраници, щастливци, които са надарени със свръхестествени заложби.

Истината е, че всеки един от нас притежава тази сила, която ни води по пътя на личната себе реализация.

Съществуват няколко лесни техники, които с времето ни позволяват да намираме силата в нас. Тази, която ни зарежда с енергия и вяра, надежда и спокойствие да продължаваме винаги напред и с вдигната глава.

Медитацията е основната техника към освобождаването на съзнанието. Старайте се, всеки ден да отделяте време, за да се отърсите от ежедневните терзания и натоварващи мисли. Бистрият ум ще ви позволява да виждате нещата по-ясно и следователно да взимате правилните решения.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?