.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

5 неща, които харесахме през изминалата седмица... и 1 нехаресано

| преди 2 години
5

LadyZone постоянно се среща с интересни хора, тестваме процедури, опитваме нови  неща, забелязваме малките, радващи окото детайли. Затова решихме да споделяме с вас нашата селекция от неща, които са ни харесали и такива, на които даваме палец, обърнат надолу. 

1. Личният стил на обличане на шеф Андре Токев.

Андре Токев: Приготвям мешана скара, но кебапчето е от скариди, а кюфтето - от рациКакъв е стилът му на обличане и кое е любимото му изкушение за Великден

На срещата ни за интервюто, което направихме с Андре, който е един от членовете на журито на MasterChef, той е облечен с тъмнозелен панталон, тип комбат, кожени кубинки, тъмносиня риза на ситни точки и черен елек. Не ни убягват и множеството му сребърни пръстени. Той самият казва, че стилът му е нещо средно между пънк и Hugo Boss. Андре обича да съчетава алтернативна визия с нещо елегантно. Носи ризите си винаги закопчани до горе, но разчупва строгата визия с интересни и провокативни елементи. 

2. Милият жест на нашата читателка

Когато пристигна в офиса, за да си получи наградата от играта Виртуозите на Миланската скала - двойна покана, Екатерина Торньова ни донесе кутия с шоколадови бонбони. Много мил жест, който ни впечатли особено много! Не за друго - а защото това не са онези шоколадови бонбони, които всеки носи на лекарите, когато изписват пациент или бебе. Това са "осъзнати" шоколадови бонбони, личен избор, не - "защото всички така правят" или "ами, те ще ме гледат в ръцете". И ни стана мило!

Трети въпрос на играта "Виртуозите на Миланската скала". Участвайте!Последна възможност да спечелите

3. Часът на Земята
За поредна година на 26 март беше отбелязан Часът на Земята, като в часовете между 20 и 22 загасихме електричеството. Да останете на свещи в събота вечер може да е едно от най-спокойните и приятни неща, които може да направите за себе си. Обикновено вниманието ни е привлечено от телевизора или работим пред компютъра. Часът на Земята е не само начин да спестим електричество, с което да опазим нашата си планета, но и възможност да преоткрием човека до себе си, като го погледнем в очите и си поговорим с него в тъмното. 

4. Шоколадовите бонбони от Пекарна & Сладкарница Асеневци.
Опитахме супер нежни шоколадови сърчица с различни вкусове, аромати и цветове. И за всички можем да кажем само едно - влюбени сме с всичките си сетива!

шоколад и ягоди


5. Разкошното слънчево време
От понеделник до неделя се радвахме на чудесно време с много слънце. Слънцето е един от природните начини да увеличим серотонина в тялото си, който пък е източник на истинско и чисто щастие. 

НЕ ХАРЕСАХМЕ

Макар ягодите, които се предлагат в магазините и на пазарите по това време, да изглеждат особено привлекателни - едри и червени, те все още не са вкусни.  

шоколад и ягоди

 

 

Какви оценки получава(х)те в училище?