.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Сега е модерно хората да си татуират... лунички

| преди 2 години
лунички
Снимка: Instagram

Микроблейдингът е техника, при която, подобно на татуирането, се подчертава формата и цвета на веждите. Така могат да бъдат запълнени празните пространства, на които липсват косъмчета, веждата да се очертае добре, да се придаде чупка, дължина и т.н.

Но най-новото в beauty тенденциите е насочено не към веждите, а към... луничките. Да, можете да имате лунички, татуирани по лицето, но, разбира се, не завинаги. 

 

Габриела Рейнбоу - козметичка и художничка от Монреал, рисува лунички на лицето си всеки ден, защото много й харесват. Същевременно на клиентите си предлага основно микроблейдинг на веждите. Тогава й хрумва идеята да съчетае двете неща. Първо експериментира върху себе си. След като й харесва ефекта, започва да го предлага и на останалите желаещи. 

Подобно микроблейдинга, козметичната татуировката е полупостоянна и може да се задържи на лицето максимум 3 години.  

Ключови думи:@
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?