.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Ако бюти блендерът ви оцветява водата - какво значи това

| преди 1 година
бютиблендер

Яркият, розов блендер на Beautyblender дава името на всички гъбички за грим, които се появяват след него. Това, с което обаче той продължава да бъде характерен и да се отличава, е цветът му. На пазара е пълно с козметични продукти с различни форми и нюанси. Преди употреба е задължително да го измиете с вода, за да сте сигурни, че повърхността е достатъчно чиста, за да контактува с кожата ви. 

Точно в този момент се случва нещо, което притеснява много хора - изстисквайки го от водата, тя става розова.

Какво е бюти блендер и как да го използваме правилноТази гъба с форма на яйце може да е е всичко, от което имате нужда за грима си

Вредна ли е боята на бютиблендера? 

Всъщност, това е нормално. Смесителите за грим са изработени от различни материали. Дори в описанието на продукта от Beautyblender споделят, че е възможно това се се случи в първите няколко пъти, когато го почиствате. По-важното е, боята е водоразтворима и щадяща околната среда. 

Следователно, ако и вашата гъба е причина за цветни течове, не бързайте да я изхвърляте в боклука. Това не е дефект или причина за тревога.

Какво да направите в такъв случай?

1. Измийте блендера с вода поне няколко пъти, преди да го използвате.

2. Сменете блендера с бял.

3. Изберете силиконова версия.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?