.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Супер точен психологически тест: какво виждаш първо?

| преди 2 години
око
Снимка: iStock

Въображението и илюзията издават много за нашия характер. Ето защо картините, които ги стимулират, са един от интересните начини да разберем повече за вътрешното си аз. 

Вгледайте се внимателно в картинката по-долу. Какво виждате първо - череп или жена? Вижте какво казват резултатите от видяното за вас самите. 

картина

1. Череп
Ако първото, което виждате на картинката е череп, не се плашете. Този знак всъщност символизира силата и готовността ви на нови неща и победи. За вас е важен пътят, а не резултатите. Ето защо нещата ви се получават по най-добрия начин.

2. Жена
Ако първото, което виждате, е жена, това е знак за вътрешна умора. Може би се намирате в заплетена ситуация. Отложете това, което не е особено важно и се опитайте да си починете. Вгледайте се в обкръжението си – вероятно около вас има човек, който ви отнема от енергията. Не се страхувайте да се разделяте с хора, с които сте изчерпали отношенията си.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?