Какво вещаят звездите за деня, в който са родени Григор Димитров, Меган Фокс и Пиърс Броснан.

ОВЕН

Намесата на ваши приятели в личните ви отношения ще доведе до раздяла с интимната половинка, ако допуснете това. Не е необходимо да споделяте всичко за сексуалния си живот с ваши приятели, които само чакат да ви навредят, въпреки че демонстрират добро отношение.

ТЕЛЕЦ

Скъпи дами, пригответе се за усложнения в личния живот. Не реагирайте болезнено на критичните забележки по ваш адрес, отправени от близките ви. Отдайте се на приятни романтични мигове и сексуални удоволствия с интимния си партньор.

 

via GIPHY

БЛИЗНАЦИ

Денят е идеален за хармонизиране отношенията с брачния партньор, но не трябва да сте прекалено настойчиви за изясняване на отношенията си. Вечерта създайте романтична обстановка, за да предразположите любимия си за сексуални удоволствия.

РАК

Не изневерявайте, ако сте семейни, мили дами, или пък ако сте обвързани в сериозна връзка. Вечерта се отдайте на интимни мигове с любимите си хора.

ЛЪВ

Колкото по-бързо се приберете при любимия, толкова по-голяма е гаранцията, че ще се отдадете на чувствата си. Вечерта изживейте приятни мигове у дома.

ДЕВА

Не закъснявайте, ако искате да се отдадете на чувствата си и на интимните мигове с любимите си хора. Пригответе приятна изненада, романтична обстановка и обградете с обич интимния си партньор, за да се отдадете на пълноценен секс.

 

via GIPHY

ВЕЗНИ

Личните отношения са отново проблемни, защото вместо да сте сами с любимите си, сте поканили приятели на гости. Не очаквайте разбиране от страна на интимната си половинка, нито намерение да се отдадете на сексуални удоволствия, които не са взаимно желани.

СКОРПИОН

Ако сте решили да търсите днес подходящия партньор за романтична връзка, късметът не е с вас. Романтичните запознанства ще ви разочароват. Въпреки нежеланието ви непрекъснато да доказвате чувствата си, днес го сторете, за да изживеете незабравими сексуални мигове.

СТРЕЛЕЦ

Любимите ви хора са изнервени от отсъствието ви до късните вечерни часове. Обърнете внимание на семейството си. Не бързайте да заспивате въпреки умората и си доставете нужните ви за разтоварване сексуални наслади.

КОЗИРОГ

Вечерта сте без желание за срещи с любимите си хора. Все пак не ги забравяйте, особено ако целта ви е да създадете семейство. Любовта и сексът са най-доброто лекарство против напрежението от изминалия ден.

 

via GIPHY

ВОДОЛЕЙ

Днес ви очаква романтична среща, но съществува опасност да съсипете приятните мигове. По-добре е да се откажете от намеренията за сексуални изживявания.

РИБИ

Не разчитайте на нови любовни победи, които са привидни и скоро ще се окажат разочароващи. Семейните жени да не изневеряват. Ако сте скъсали с интимните си партньори, се откажете от импулсивен секс и изчакайте да се влюбите отново, може би още днес.