.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Какво ще се случи на 9 март в 3:54?

| преди 2 години
По изгрев слънце...
Слънчевото затъмнение е време за размисъл и слагане на ред във вътрешния свят

На 9 март 2016 ще се случи първата за годината слънчево затъмнение. Точният час е 3:54, което ще ограничи видимостта му от България. Но дори да не го видим, със сигурност ще го усетим.

Феноменът слънчево затъмнение

При този природен феномен Земята, Луната и Слънцето се подреждат в една линия, като Луната застава по средата. Случващото е изключително красиво, макар в древността да са го натоварвали с негативен смисъл и да са се бояли от него. Пълното закриване на слънцето се случва за няколко секунди. Тъмнината е достатъчна да провокира безспокойство у много животни – котките и кучетата може да проявят особена нервност, кокошките не спират да крякат. По-чувствителните хора може да се почувтсват леко замаяни и объркани. Но това е само моментно състояние.

Какво ни се случва при слънчево затъмнение в емоционален план?

Времето на слънчевото затъмнение е подходящо, за да спрем за малко забързаното си ежедневие и да преосмилим живота си. Най-общо казано, това е моментът за вглеждане в себе си. Не вземайте важни решения. Не започвайте нови неща. Слънчевото затъмнение не е момент за промени и движение, по-скоро за разумен застой.

Особено силно в емоционален план ще усетят влиянието на слънчевото затъмнение представителите на зодия Лъв, Риби, дева и Близнаци.

Ритуали при затъмнение

Във вечерта на затъмнението се опитайте да се отпуснете и да релаксирате. Нека нещата се случват сами, оставете ги без вашата намеса.

Четете хубава книга, сипете си чаша вино, пуснете си хубава музика.

Обадете се по телефона на някого, скогото не сте се чували отдавна. Това е време за промяна на мнението.

Опитайте се мислено да сложите в ред вътрешния си свят. Скоро ще забележите, че това ще рефлектира и върху външния.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?