Кристъл Хефнър, вдовица на покойния милионер Хю Хефнър, сподели, че едва сега се е възстановила напълно, след като едва е успяла да оживее след една на пръв поглед проста козметична операция миналата година.

34-годишната жена, която беше омъжена за 60 години по-стария от нея издател на списание „Плейбой“, сподели, че през октомври се е подложила на липолифтинг – операция, при която мазнини от една зона на тялото се присаждат на друг. Мазнината се взема с тънки канюли през малки разрези, както е при обикновената липосукция. Макар да е възможно да има някои странични ефекти, тази операция не е опасна, но в случая на Кристъл нещо се е объркало.

Направиха ми операцията на 16 октомври и почти умрях“, сподели тя. „Загубих половината кръв от тялото си и в крайна сметка се озовах в болница, за да ми преливат кръв. От тогава бавно се възстановявам и едва сега вече се чувствам добре.

Снимка: Getty Images

От поста ѝ става ясно, че Кристъл не за пръв път се сблъсква с усложнения заради пластични операции. Тя споделя, че през 2016 г. се е разболяла заради имплантите си и е решила да ги махне и да бъде напълно естествена, но не е издържала на изкушението. „Трябваше да се науча още първия път, но изглежда вселената ни праща уроци, докато не ги научим.

В поста си плеймайтката обвини общество за изкривената представа за женска красота, която налага на жените и ги тласка към пластичната хирургия:

Културата ни кара жените да се чувстват зле по отношение на телата си. Филмите (84.9% от които са режисирани от мъже) влошават нещата. Социалните мрежи влошават нещата. Рекламите влошават нещата. Хората с фалшиви тела влошават нещата (аз бях една от тях).

Снимка: Getty Images

Кристъл и Хю Хефнър започнаха да излизат през 2009 г. и се венчаха през 2012 г. Тя е третата му съпруга. Двамата останаха съпрузи до смъртта на възрастния мъж през 2017 г. След кончината на милионера, Кристъл получи къща в Холивуд на стойност 7 млн. долара и допълнително още 5 млн. долара, както са се разбрали в предбрачния си договор.