Освен че носят един размер дрехи и обичат да ги разменят помежду си, тези майка, дъщеря и внучка обичат да тренират заедно във фитнеса. И повечето хора ги смятат за сестри!

65-годишната Лесли Максуел е бодибилдър от Мелбърн, Австралия, и както може да видите – изглежда зашеметяващо. Дъщеря й Ванеса Кристофи предпочита да запази възрастта си в тайна, но младата й внучка Тиа Кристофи не крие годините си – 22. Триото изумява всички във фитнес залата и често случайни хора смятат дамите за сестри или мислят, че Лесли е майка на Тиа.

"Те са шокирани, когато разберат, че имам внуци, защото предполагам, че е малко необичайно да си мислят, че една баба прави мъртва тяга и подскоци в залата", казва тя.

65-годишната австралийка заявява, че фитнесът е нейната тайна, за да остане толкова млада.

Лесли, която работи като фитнес инструктор от 15 години, насърчава клиентите си да вдигат тежести.

"Това укрепва костите ни и ни помага да тонизираме тялото си, като трупаме мускули. Бих искала да видя повече жени от всички възрасти да вдигат тежести. Това е начинът за трениране против стареене", обяснява тя.

"Обикновено правя по четири тренировки с тежести седмично, а тъй като съм треньор и съм в залата през повечето дни, може да се каже, че имам някои случайни упражнения, тъй като често нося тежестите или "наглеждам" клиентите си", добави тя.

Когато Лесли тренира със семейството си, хората не могат да повярват, че тя, дъщеря ѝ и внучката ѝ имат толкова голяма разлика във възрастта.

"Хората винаги са изненадани да научат, че всъщност сме три напълно различни поколения в едно семейство. Въпреки това винаги си прекарваме чудесно заедно - разговаряме, смеем се и тренираме. Толкова съм щастлива, че имам такова прекрасно семейство", казва тя.

Семейството често прави съвместни фотосесии, а както Лесли, така и дъщеря ѝ Ванеса, която предпочита да запази възрастта си в тайна, в повечето случаи заемат дрехите на 22-годишната Тиа.

"Също така съм много щастлива, че мога да споделям дрехите с дъщеря си и внучката си. Когато снимаме заедно, повечето дрехи са от гардероба на Тиа", казва Лесли.

Снимка: Facebook

"Тя обича да прави стайлинга и да ни координира цветовете", допълва тя.

Тиа, която управлява собствена маркетингова агенция за социални медии, казва, че обича да тренира като баба си и поддържа активност, като ходи на фитнес. Когато е с Лесли, хората си мислят, че Лесли тя всъщност е нейна майка.


Младата Тиа често споделя видеа в Tiktok как тренира с баба си и ефектът винаги е един и същ – хората са изумени!

Вижте в рубриката ни "Фитлейди" един приятен комплекс от упражения за раздвижване на гърба: