Когато навън е студено, можете да стоплите сърцето на любимия с една приятна и много романтична вечер. Как да го направите? Ето няколко свежи идеи:

Сгответе нещо вкусно заедно

Нищо не разгорещява страстите така, както хубавата храна. Пригответе обаче любимото си ястие, заедно с половинката си. Отворете бутилка вино и така романтичната ви вечер ще е напълно завършена.

Романтика на леда

Карането на шейна за двама и фигурното пързаляне са сред най-романтичните занимания, с които можете да запълните времето, прекарано с половинката. Да седите плътно прилепени един към друг върху шейната или да се държите за ръце на пързалката звучи наистина сплотяващо. И не забравяйте, че след часове на студа, ще трябва да се сгреете по някакъв начин. Как – зависи само от вас!

Отидете на театър

Изберете постановката заедно и се отдайте на едно хем приятно, хем обогатяващо занимание. Театърът е малко бягство от рутинните вечери, в които хапвате, а после отивате на кино.

Кино вечер

Преди да решите кои филми ще гледате в домашна обстановка, изберете тема на вашата кино вечер. Например: любима екранна двойка, ленти, които са толкова скучни, че чак стават забавни и т.н. Поиграйте, като се опитвате да отгатнете кой филм ще избере партньорът ви. Предложете му да възпроизведете заедно най-хубавата сцена от любимия му филм.

Малко носталгия

Опознайте се по-добре, като пускате един на друг любимите си песни и разказвате спомените, с които ги свързвате – най-хубавият танц от училищния бал, първият концерт, на който сте били…