Актьорът Филип Буков, познат на всички от сериала „Татковци“, пострада при нелеп инцидент.

„Изваден глезен и една връзка по-малко. Когато влязох в спешното, докторката ми каза: “Знам кой си, но не защото си известен, а защото често ни посещаваш.” След като минах рентген и стана ясно какво съм направил, лекарите ме изпратиха с пожелание да прекратя тази ежегодна традиция. Неведнъж съм казвал, че имам сантимент към тази професия и когато прочета за поредния бит лекар или стачкуващи доктори, понеже заплатите им са ниски, се замислям, ами ако всички те емигрират? Какво правим тогава? Същото е и положението с учителите. Няма ли кой да лекува и да образова нацията, сме загубени.
Благодаря и на моя приятел Стилиян Найденов, че ме качи на бялата Веспа и като същинска линейка ме стовари пред спешното. Не ме остави нито за миг сам в болницата и изгуби половината си ден.
P.S. Инцидентът стана по най-нелепия начин. След тренировка по борба, ходя напред и гледам назад, спъвам се в тепиха и стъпвам накриво. Нямам думи колко съм загубен“ – написа актьорът в Инстаграм.

„Юнак без рани няма“ и „Ти каква си нинджааа. Май трябва да се ориентираш към електронните спортове“ са част от коментарите под поста му. Малко по-късно той се пошегува в 24-часово Story, че дава на последователите си промо код за отстъпка във ВМА.

В събота Филип Буков се изкачи до Черни връх и сподели „Такива съботи обичам!“.

От няколко месеца той и колегите му от „Татковци“ Павел Иванов, Христо Пъдев и Стоян Дойчев радват публиката с авторския си проект, наречен "Петък вечер". Следващите представления са на 14 август (Варна), 20 август (Бургас), 30 август (Пловдив) и 16 септември (София).