Певицата Виктория представи новата си песен „How to Ruin a Life”. Българските и международните ѝ фенове вече могат да я слушат в YouTube, Spotify, Deezer, Apple Music и Tidal.

На обложката на „How to Ruin a Life” Виктория си партнира с популярния млад български актьор Филип Буков, познат на всички от сериалa „Татковци“.

Снимка: Лора Мушева

Виктория споделя за песента: „Дълго работихме по този сингъл и съм много щастлива, че най-накрая можем да го споделим със света. Много от моите фенове, колеги и приятели са изненадани как звучи „How to Ruin a Life“ и ме виждат в по-различна светлина. В друга светлина съм и във фотосесията за клипа. На мотор и с екранен партньор – Филип Буков. Не се изненадвайте, че ме виждате на мотор. Карам курсове и се надявам скоро да имам и свой.“ 

Песента на Виктория „How to Ruin a Life” вече е в българския и международен радио ефир. Певицата на Ligna Studios ще има възможност да я изпее на живо пред международна публика по време на предстоящите си участия в Португалия и Дания и пред българските си фенове по време на участията си в страната през лятото.

Снимка: Лора Мушева

Музиката и текста на „How to Ruin a Life” са дело на Виктория, шведските композитори Оливър Бьорквал и Хелена Ларсон, както и американката Софи Хинтц.

Можете да гледате "Татковци" в btvplus.bg