Филип Буков е екранният татко, за когото си мечтаят много майки. В сериала “Татковци” актьорът влиза в ролята на Алекс - нахакан адвокат и женкар, който изненадващо разбира, че има 6-годишен син.

Филип отрича да е такъв в реалния живот и счита себе си за “далеч по-скромен, уважителен и внимателен към жените”. “Но е по-добре да попитате тях, защото вероятно има оплакали се”, добавя през смях при гостуването си в Coolt.

Актьорът издаде, че два пъти е казвал “Обичам те”, а най-дългата му връзка е продължила 9 години. Актьорът сподели своето виждане, че истинската любов трае 1 година, а детето е това, което заздравява връзката между двама души.

Актьорът споделя, че е критичен към работата си и винаги знае как дадена сцена е можела да се получи по-добре. Въпреки това е благодарен za polovitelnite reakcii на зрителите и феновете на “Татковци”, защото това е знак, че върши добре своята работа.

Трудно ли се влиза в образа на арогантен адвокат и как се снимат интимни сцени? Филип разкри, че са му били необходими 2 седмици, за да усети екранния си образ.

Добавя, че голяма заслуга имат режисьорът и целият екип зад кадър. Що се отнася за интимните сцени, актьорът казва, че това е “сцена като всяка друга” и за него по-важно е да помни текста си, а не да се наслаждава на близостта с дамите. 

Любимият екранен татко в реалния живот също е мечтал да бъде адвокат.

Кандидатства в Софийския университет, където получава високи оценки, но се оказват недостатъчни, за да запише специалност “Право”, не го приемат и се оказва студент по "Философия", която е завършил семестриално.

Страстта на Филип към театъра се запалва още в гимназията.

Тъй като той не обичал да чете, директорката на учебното заведение го посъветвала да посещава постановки по задължителната учебна литература. Така ходенето на театър му става навик и години по-късно решава да кандидатства в НАТФИЗ. Приемат го на третия опит в класа на великия Стефан Данаилов.

В момента снимките на новия сезон на “Татковци” текат с пълна сила.

6-годишният син на Алекс в "Татковци" - Макс разкри, че първото нещо, което е усетил при срещата си със своя екранен татко, била “радост”.

  • Енджи Касабие: Всяка втора жена в България е пълна заради стрес и липса на любов към себе си
  • Християна Тодорова: Златните медали не те правят златно момиче, трябва да си добър човек
  • Ива и Велислава, внучките на Гуна Иванова: Любовта е в основата и на семейство, и на песента
  • Цвети Радойчева: Загубих слуха си, но се преборих с неволята, направих дебют и на театралната сцена
  • За 13 евро до Париж и рожден ден с Мона Лиза
  • Добромир Банев: Любовта идва, когато най-малко очакваш, и е абсурдна, когато не е споделена
  • Маги Бадер и Паулине Аусберк за любовта и връзките
  • Мая Бонева-Махама: С един-единствен въпрос, задаван всеки ден, любовта може да се върне
  • Михаела Филева и румънският артист WRS отговарят на въпроси за любовта
  • Да направиш годежен пръстен от олимпийския си медал